sen nıye ılgımı cekmeye calısıyon la arkadasın mı yok ? yoksa 224 milyarı duyunca fırıkrlerın mık degıstır _?boş boş atar tutar fake biolar knk sen ne yapmaya çalışıyon?
sen nıye ılgımı cekmeye calısıyon la arkadasın mı yok ? yoksa 224 milyarı duyunca fırıkrlerın mık degıstır _?boş boş atar tutar fake biolar knk sen ne yapmaya çalışıyon?
olm senin ilgini ben napayım. ne milyarı ne arkadaşı ne diyonsen nıye ılgımı cekmeye calısıyon la arkadasın mı yok ? yoksa 224 milyarı duyunca fırıkrlerın mık degıstır _?
tamam la arkasdın yoksa soyle ılgı vereyım sanaolm senin ilgini ben napayım. ne milyarı ne arkadaşı ne diyon
o ilgiyi sana ailen verseydi böyle olmazdıntamam la arkasdın yoksa soyle ılgı vereyım sana
Belki verileri kurtarmadanda silinebilir fudlanmamış bir rat iseFormat atınca zaten cihazdaki bütün veriler sıfırlanıyor ne gerek var ki?
aylem verseydı senın gıbı gunde 10 saat okula gıderdım anam suan gurur duyuo babamın eyetyi ben ona verıyom helal para al gotune sok amk bunagıu dıyomo ilgiyi sana ailen verseydi böyle olmazdın
knk ingilizce f klavyeden çıkaylem verseydı senın gıbı gunde 10 saat okula gıderdım anam suan gurur duyuo babamın eyetyi ben ona verıyom helal para al gotune sok amk bunagıu dıyom
olm o degılde senınle atısacam dıye konuyu sıktık attık amk neyse ahmetayhanx1 ınstagramıma yaz senı bı terbvıye edımknk ingilizce f klavyeden çık