Ransomware [Python]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sibercom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sibercom

Platinum Üye
Değerli forum üyelerinin iki bacak arasında ağırlığı fazla olan yazılımcı arkadaşlardan, python yazılım dili ile geliştirilmiş bir fidye virüsü istiyorum. Program çalıştırıldığı anda bilgisayar ekranına bir banner gelsin.
Bu banner;

- Şifrelenmiş dosyaların listesi
- Bir geri sayım göstergesi
- Bütün dosyaları kurtarmak ve sanki program hiç açılmamış gibi yapmak için şifre girilecek bir entry, özellikle şifre girdikten sonra fidye virüsümüzün kendini yok etmesi
- Geri sayım bittiğinde yapılabilir diye düşünüyorum bilgisayarın bootu silmek gibi bir mevzu, videoda görmüştüm bilgisayar formatta atılamıyor bildiğin çöp oluyor.
- PC resetlense bile banner açılacak ve hiçbir şey olmayacak

Açık kaynak kodları ve çalışır exe halini istiyorum.

Değerli forum üyelerinin iki bacak arasında ağırlığı fazla olan yazılımcı arkadaşlardan, python yazılım dili ile geliştirilmiş bir fidye virüsü istiyorum. Program çalıştırıldığı anda bilgisayar ekranına bir banner gelsin.
Bu banner;

- Şifrelenmiş dosyaların listesi
- Bir geri sayım göstergesi
- Bütün dosyaları kurtarmak ve sanki program hiç açılmamış gibi yapmak için şifre girilecek bir entry, özellikle şifre girdikten sonra fidye virüsümüzün kendini yok etmesi
- Geri sayım bittiğinde yapılabilir diye düşünüyorum bilgisayarın bootu silmek gibi bir mevzu, videoda görmüştüm bilgisayar formatta atılamıyor bildiğin çöp oluyor.
- PC resetlense bile banner açılacak ve hiçbir şey olmayacak

Açık kaynak kodları ve çalışır exe halini istiyorum.
yaparım istersen ama karşılığında birşey verirsen verdiğin şey farketmez değerli / değersiz

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt