KaraGul1337
Master Üye
Baktım İnternette random vp filan var bu sitelere güvenmedim güvenilir random vp satan güvenli site varmı
random vplerin ana kuralı en ucuz olanı koymalarıdır sen 7300 vp cıkacak diye 1k para verirsin gün sonunda 500 vp ile kalırsınBaktım İnternette random vp filan var bu sitelere güvenmedim güvenilir random vp satan güvenli site varmı
hepsinden 115 vp zorlasan 600 vp cıkıyo bosuna para vermeBaktım İnternette random vp filan var bu sitelere güvenmedim güvenilir random vp satan güvenli site varmı
random vplerin ana kuralı en ucuz olanı koymalarıdır sen 7300 vp cıkacak diye 1k para verirsin gün sonunda 500 vp ile kalırsınBaktım İnternette random vp filan var bu sitelere güvenmedim güvenilir random vp satan güvenli site varmı
Bikereligine alcam kafaya koydum güvenilir site verin bitanerandom vplerin ana kuralı en ucuz olanı koymalarıdır sen 7300 vp cıkacak diye 1k para verirsin gün sonunda 500 vp ile kalırsın![]()
100de 100 dolandırıcılık dostum inanmayınBaktım İnternette random vp filan var bu sitelere güvenmedim güvenilir random vp satan güvenli site varmı
itemsatış tan alabilirsin yada instagramdakilerdenBikereligine alcam kafaya koydum güvenilir site verin bitane
Evet random vp denilen şey senden 500₺ alır gelen parayla 115 vp alır sana atar tuzak mailli random almak daha mantıklıdır fakat sunucu avrupa olmalıdır.Yada random vp alacağıma adam akıllı bitene random mail değişen valo hesap almak mı mantikli