- İletişim
Beyler bellekle alakalı bi sorun var sanırım 8gb ram var ama 1.5gb kullandıgımda bile 90a kadar cıkıyor neden böyle
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
atlasosdada bazı seyler eksikmis ama fpsi arttırıyomus dusunuyorum biraz zaman gecsin gecicematlasos da rahatlayabilir evet 8.1 önermiyorum
Hocam atlasos bebde tercih ederim perfornans ram cpu kullanımı açısından baya iyiatlasosdada bazı seyler eksikmis ama fpsi arttırıyomus dusunuyorum biraz zaman gecsin gecicem
az üsenmesem geçerimHocam atlasos bebde tercih ederim perfornans ram cpu kullanımı açısından baya iyi
herhangi bir probleminde etiketleyip yada mesaj atıp ulaşabilirsin iyi formlaraz üsenmesem geçerim
reis bende 16 GB var 15.9 kullanıyo buneBeyler bellekle alakalı bi sorun var sanırım 8gb ram var ama 1.5gb kullandıgımda bile 90a kadar cıkıyor neden böyle
bilmiyorumreis bende 16 GB var 15.9 kullanıyo bune
o nasıl oluyor ss atar mısınreis bende 16 GB var 15.9 kullanıyo bune
şey heralde benımkı gıbı sıkıştırılmış falan diyoo nasıl oluyor ss atar mısın
sistem uygulamaları bir kısmını kullanıyor olabilirBeyler bellekle alakalı bi sorun var sanırım 8gb ram var ama 1.5gb kullandıgımda bile 90a kadar cıkıyor neden böyle
16 gb windows serisi için herhangi bir virüs yenmediyse tek bir oyun yönünden mümkün değil diye söyledim kankam bellek kısmını görünür şekilde atarsa anlamama yardımcı olurşey heralde benımkı gıbı sıkıştırılmış falan diyo