Ne kullandığına bağlı. Cadılar bayramı güncellemesiyle gelen ban dalgasında yediysen hesap banı yemişsin demektir. Ama başka bir sebep veya zamanda yediysen HWID de yemiş olabilirsin.hesabım ban yedi de steamda yazıyo o hesab banı mı yoksa hwid ban mı
reis hileni kullandım sonra bi arkadaşlar beraber ban yedimNe kullandığına bağlı. Cadılar bayramı güncellemesiyle gelen ban dalgasında yediysen hesap banı yemişsin demektir. Ama başka bir sebep veya zamanda yediysen HWID de yemiş olabilirsin.
cadılar bayramı da yedimNe kullandığına bağlı. Cadılar bayramı güncellemesiyle gelen ban dalgasında yediysen hesap banı yemişsin demektir. Ama başka bir sebep veya zamanda yediysen HWID de yemiş olabilirsin.
Hesap banı yemişsinreis hileni kullandım sonra bi arkadaşlar beraber ban yedim
cadılar bayramı da yedim
peki ries demişdin 4 tane yan hesabın vardı 2 tane ban yememişdi kaça satarsan kaça satarsınHesap banı yemişsin.
Geçmiş olsun bu arada.
Yeni steam hesabı açıyorsun, yeni ubisoft hesabı açıyorsun bunları bağlayıp giriyorsun.yan hesab açsan oyuna geri girer miyim
ama steamdan vac olarak yazıyo
Evet yeni steam hesabından oyunu tekrardan alman gerekiyor.ama işte steamdna almam laızm degil mi