Floppy
Uzman Üye
donanım banı yiyorsun eac perma atıyor diye biliyorumsisteme yazık neden oluyor açıklarmısın merak ettim _ troj falan mı var ?
hatırlayamadım eacmı kullanıyordu r6
donanım banı yiyorsun eac perma atıyor diye biliyorumsisteme yazık neden oluyor açıklarmısın merak ettim _ troj falan mı var ?
donanım banı atıyordu r6 yanlış hatırlamıyosam ondan diyorsisteme yazık neden oluyor açıklarmısın merak ettim _ troj falan mı var ?
donanım banı yiyorsun eac perma atıyor diye biliyorum
haa anladım eyw. şrfsizlere bak hem donanım yetmezmiş gibi permasından atıyor yadonanım banı atıyordu r6 yanlış hatırlamıyosam ondan diyor
iyi aslında hile yok oyunda fukara kesim hile açamıyor valorant gibihaa anladım eyw. şrfsizlere bak hem donanım yetmezmiş gibi permasından atıyor ya
donanım atmıyor hesap banı atıyordonanım banı atıyordu r6 yanlış hatırlamıyosam ondan diyor
yapabilirim de çok üşeniyorum bedostum ufak bi videolu anlatım yapar mısn regedit için
Battleye kullanıyordonanım banı yiyorsun eac perma atıyor diye biliyorum
hocam olmuyor ne dediysen yaptım ama olmuyor. video atsan daha iyi oluryapabilirim de çok üşeniyorum be
dc ekle yardımcı olayım cok basithocam olmuyor ne dediysen yaptım ama olmuyor. video atsan daha iyi olur
ver discorddc ekle yardımcı olayım cok basit