Sevgili cheatglobal ailesi bazı sebeplerden ötürü 2-3 gün online olamayacağım bu yüzden sizlere destek veremeyeceğim sabırlı olup çalışmayan hata veren vb hile ve uygulamalar için yorum kısmında bilgi verip hatayı belirtirseniz geldiğimde hızlı bir şekilde yardımcı olmaya çalışacağım anlayışınız için teşekkürler. iyi forumlar

Sevgili cheatglobal ailesi bazı sebeplerden ötürü 2-3 gün online olamayacağım bu yüzden sizlere destek veremeyeceğim sabırlı olup çalışmayan hata veren vb hile ve uygulamalar için yorum kısmında bilgi verip hatayı belirtirseniz geldiğimde hızlı bir şekilde yardımcı olmaya çalışacağım anlayışınız için teşekkürler. iyi forumlar
hala ud mi kral ona göre kullanıcamda ve risk olasılığı nedir

1.kral tuşları istediğimiz gibi bizim seçmemiz lazım bence 2. ise baya bir aşağı çekiyor yani spray yapmak imkansız gibi birşey

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Teşekkür ederim Güzel paylaşim

güzel fakat verimli kullanmak için oyun içi tuşlarınızı değiştirmeniz gerekiyor mesela ben c ile eğiliyordum artık space ile eğiliyorum c durdurduğu için fight içi tbag yapamıyordum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt