Çözüldü raid0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LeBraumJames

Silver Üye
şimdi ben valoranttan çok önce ssd banı yemiştim anakartım gigabyte spoof atıyorum fakat her seferinde delaylı ban alıyorum bunun için raid0 diye bir şey duydum ne işe yarıyor bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
bilgi: raid0 yapabilmek için ssd sipariş ettim

Bendede gigabyte b450m sh2 var ban yiyorum geçen ay yedim amıdewin ile serial değiştim volumeid değiştirdim hesap 20 lvl olacak hala ban yemedim 20-25 gün oluyor
bende aynı yöntemle yaptımda valorantı normal olarak bilgisayardan kaldırdım sorun olmaz dimi sanırım bazı uygulamalar aracılığıyla kaldırıp kalıntı kalmamasını sağlıyorlarmış falan

bende aynı yöntemle yaptımda valorantı normal olarak bilgisayardan kaldırdım sorun olmaz dimi sanırım bazı uygulamalar aracılığıyla kaldırıp kalıntı kalmamasını sağlıyorlarmış falan
Ben revo ile kaldırmıştım birkere tüm herşeyi de temizledim yine ban atmıştı o zamandan beri format atıyorum ama artık onuda yapmıyorum diski klonladım temiz format attım sürücüleri kurdum herşeyi ayarladım valorant yüklü degil sadece klonladım formatla sürücüyle uğraşmamak için ve hızlı olması açısından birşey olduğunda klonu kuracağım ssd’ye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt