R7flex
Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
tamam abe seninkini bekliyoruz : )yazmamışsın yapıştırmışsın
tamam abe seninkini bekliyoruz : )yazmamışsın yapıştırmışsın
kimin yan hesabıysan çekemiyorsun gibi yediremedin sanırım tüm yorumların benim hakkımda kimsin göster gerçek yüzünüyazmamışsın yapıştırmışsın
kişisel görüşler. düzeltmen için dedim neyse senle uğraşmayacağım abe.kimin yan hesabıysan çekemiyorsun gibi yediremedin sanırım tüm yorumların benim hakkımda kimsin göster gerçek yüzünü
evet foruma girip 20 mesajın hepsi beni kötülemek amaçlı pek kişisel görüşe benzemiyor.kişisel görüşler. düzeltmen için dedim neyse senle uğraşmayacağım abe.
Ne istiyorlar knk sendenevet foruma girip 20 mesajın hepsi beni kötülemek amaçlı pek kişisel görüşe benzemiyor.
evet senin bu forumda verdiğin savaşı anlayamadım sevmiyorlar mı yoksa haklılar mı düşünüyorum hep bununla ilgili de bir ifşa konusu açsan iyi olur olayı çözemiyorum çünküevet foruma girip 20 mesajın hepsi beni kötülemek amaçlı pek kişisel görüşe benzemiyor.
Yok ya bunlar bir kaç arkadaşın yan hesapları rezil etmemek için söylemiyorum yoksa konumu silerler.evet senin bu forumda verdiğin savaşı anlayamadım sevmiyorlar mı yoksa haklılar mı düşünüyorum hep bununla ilgili de bir ifşa konusu açsan iyi olur olayı çözemiyorum çünkü
Artık kullanmıcağım bir source herhan gibi guarded region bypass yoktur, source üzerinde ki driverı sildim. Ready & Paste
Aşağıda ki videoda özellikler görünüyor, ayrıca ben espyi değiştirdim videoda ki gibi değil çalıştıran görür. (threadlar silinmiştir.)
DW:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
VT:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Artık kullanmıcağım bir source herhan gibi guarded region bypass yoktur, source üzerinde ki driverı sildim. Ready & Paste
Aşağıda ki videoda özellikler görünüyor, ayrıca ben espyi değiştirdim videoda ki gibi değil çalıştıran görür. (threadlar silinmiştir.)
DW:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
VT:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir