R7flexDirectX9ValorantProject ESP, Aimbot Open Source

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

R7flex

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Artık kullanmıcağım bir source herhan gibi guarded region bypass yoktur, source üzerinde ki driverı sildim. Ready & Paste
Aşağıda ki videoda özellikler görünüyor, ayrıca ben espyi değiştirdim videoda ki gibi değil çalıştıran görür. (threadlar silinmiştir.)

DW:
VT:

Happy Pumped Up GIF by AT&T

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
abi bu hileyi nasıl açacaz sadece dll var exe yok

unreferenced parameterlar mı desem sleep(17) mi desem kardeş code review yaptım thread yönetimi ile alakan bile yok ilk yapman gereken şey while loopundaki 2 tane functionı 2 thread'e bolup std::this_thread::sleep_for kullanarak delay eklemen sleep koymuşsun her yere o functionı calısıtırdıgında butun threadlere delay giriyor

• Beğen
Tepkiler: L3G
t
unreferenced parameterlar mı desem sleep(17) mi desem kardeş code review yaptım thread yönetimi ile alakan bile yok ilk yapman gereken şey while loopundaki 2 tane functionı 2 thread'e bolup std::this_thread::sleep_for kullanarak delay eklemen sleep koymuşsun her yere o functionı calısıtırdıgında butun threadlere delay giriyor
konuyu dikkatli oku (kısmına bak)
ayrıca zaten iyi bi kod diyemem 1 saatte yazdık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt