R7flex Method - Formatsız , BIOS güncellemeden donanım banı kaldırmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
he ben bat dosyasını sonradan gördüm eyv kanka o zaman valorant insin bi yere yedeğini alayım öyle yapayım spooferi geçen yedeğini almadan yaptım valorant silindi malum internetde yavaş yükliyemedim valoyu tekrar
banlanan seriallere ait kalinti birakmazmi ki oyle?

banlanan seriallere ait kalinti birakmazmi ki oyle?
vanguard açıkken soruyorsan ben normalde öyle yapiyordum amıdewin volumeid ağ adresini değiştiriyordum giriyordum van152 aşıyordum formatsız bios updatesiz 1 ay önceki bi büyük updateden sonra interceptionun fix olduğu falan calısmamaya başladı o yöntem birkaç program ve bat dosyasıyla tekrar oluyormuş denicez işte bakalım

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
cd amıdewin64.exe yazıyorum system doesn't support yazıyor bunun çözümü var mıdır?

Sabah bende colorbot yüzünden tekrar banlandım. Her şeyi yaptım cihazlar hazır duruma getiriliyor falan dedi. Valorant iniyor şu an güncellerim çalışırsa.
edit: oyun arkada hem bir süre açık kaldı. hemde az önce 45 dakikalık maç bitti. normalde başarısız olunca her zaman maçın ortasında banlardı. ben güncelleyecek bios sürümü kalmadığı için hepsini banlattığım için denedim çalıştı. yalnız windows keyini değiştiremedim yinede bir sıkıntı yok şu anlık. @R7flex

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt