R7flex Godden Yedi Valorant ESP / Team Swap / Glow

2 hesap banlattım 10 maç falan götürüyor belli etmezseniz daha çok götürür semi rage oynadım 1 hesapta 8 maç götürdü legit oynadım 6 maç attım ban yemedi ama uyudum sabah ban yemişti

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
all the software that is written R7FLEX or created by R7FLEX take not even 2 min to test it is a direct Fastban :kappasmiley::incredible:

2 hesap banlattım 10 maç falan götürüyor belli etmezseniz daha çok götürür semi rage oynadım 1 hesapta 8 maç götürdü legit oynadım 6 maç attım ban yemedi ama uyudum sabah ban yemişti
Hacı gelmiyor ki açılmıyor Menü falan yok

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
it shares this shit question to make you ban for life and that you can more play that its
Get a fucking life pussy

kanka sp00fer nerden buluyorsun yardımcı olur musun

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt