R7flex External Menu

Güzel mi?

• Evet

Oy: 15 48.4%
  • Mükemmel

Oy: 10 32.3%
  • Çok sevdim

Oy: 6 19.4%

• Kullanılan toplam oy
    31
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en baştan yerimizi alalım şöyle :)
Selam dostlar son zamanlarda apexte hile yapmaya karar verdim external yaparken biranda internala geçtim ve external'ım boşta kaldı bende menüyü paylaşayım dedim menü ImGui'nin en son versiyonu ile yapıldı (yenisi çıkmışsa bilemem) Bir base üzerinden gittim ileri düzey ImGui bilgim yok :/ Fakat mükemmel olmasada güzel oldu.
GfzBF1w.gif

GIF Halinde ekledim.
Menüyü özelleştirebilirsiniz:
Ben Template aldım ve stili değiştirdim sonra şu checkboxların tarzını değiştirdim solda ki iconları değiştirdim bide renk seçme kısmında ki renke tıklarsınız büyük kısım açılıyor.
Mesela aimbot'un için değikenleri static olarak tanımlayın yoksa değişmez Visuals kısmında biraz fazla kaldı scrollbar açtım fakat siz kapatabilirsiniz.
Insert ile açılıp kapanmasını sildim siz ekleyebilirsiniz sonra hile ile alaklı tüm kısımları sildim.
Ayrıca Info kısmında hosting ile bağlantılar var mesela Sub Day, Username gibi admin panelinden yönetiyorum api var ona post atıyorsunuz json olmadan bile okuyarak bilgileri çekebiliyorsunuz eğer bu web dosyasını paylaşılmasını isterseniz paylaşırım.
// (Dosyanın içinde herhangibi bir .exe yok onun için koymadım kendiniz inceleyebilirsiniz.)​
kullanacağım teşekkürler :)

Discord eklermisin dostum : ! Norm AR』『MORFEN#7807

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt