R7Flex Crâcked - Valorant ESP-Aimbot Hack

python driveri mi xd sourcen yok neyi loadlayacaksın
Hile + driver verdi diyorum 15 yaşında türkçe okumayı bilmiyorsun linki paste atıp indirdiğin hileyi 21h2'de test etmişsin sadece güya crackledin ya sen :kappasmiley:
Neyse senle polimiğe girmek istemiyorum okuma yazma öğren gel sonra tartışırız pentanın açığını paylaşacak kadar küçük beyninin olduğunu düşünmemiştim zaten paylaştığında belli ettin:kappasmiley:

ege dt mi kanka hile
unknown.png

epic moment
ud şuan

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hilede auth bile yok kırılmadı

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Hile + driver verdi diyorum 15 yaşında türkçe okumayı bilmiyorsun linki paste atıp indirdiğin hileyi 21h2'de test etmişsin sadece güya crackledin ya sen :kappasmiley:
Neyse senle polimiğe girmek istemiyorum okuma yazma öğren gel sonra tartışırız pentanın açığını paylaşacak kadar küçük beyninin olduğunu düşünmemiştim zaten paylaştığında belli ettin:kappasmiley:
Sen bulduğun her açığı kullanıyor musun ucube gibi kanka :D

Çocuk 15 yaşında şakasız bi de özgüvenle arıyor diyorum bitirsene beni diye cevap veremiyor
bu arada şaka değil gerçekten 15 yaşında.
sens farketmiyor colorbot değil bu

python driveri mi xd sourcen yok neyi loadlayacaksın

15likler senin gibileri çok bitirdi

Ekran_Goruntusu_41.png

adam crackledim dememiş ki :D hav hav

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt