R7Flex Crâcked - Valorant ESP-Aimbot Hack

aimbot aktif olsa da oyuna herhangi bir etki etmiyor acaba oyundan ayar mı yapmam gerekli?
Menünün en altında boş bi buton var ona tıklayıp herhangi bir tuşa bas ve aimbotu aktifleştir aktif ise ekrana fov dairesi gelecektir o tuşa bastığında ise kitlenir

m5ka78w.png

Yapılış
İndirdiğimiz rarı klasöre çıkartıp masaüstüne atıyoruz

Valorant açık değilken boş bir cmdyi yönetici olarak açıyoruz ve şunları yazıyoruz
'cd C:\Users\egede\Desktop\reflo kek
(sizde nerdeyse orayı yazın)'
'31 UD_DRIVER.sys netvsc.sys .text'

Sonrasında oyuna giriyoruz ve Skype.exe'yi çalıştırıyoruz menü geliyor F1 tuşu ile menüyü getirebilirsiniz.

(Pencereli Tam Ekran modu zorunlu)

Anlamayanlar için yapılış videosu

Videodakileri yaptıktan sonra valorant girip Skype.exe çalıştırın

eline saglık

driver yüklerken cmd de failed to clear piddbcache table hatası alıyorum çözümü nedir ?

Merhaba,
m5ka78w.png

Yapılış
İndirdiğimiz rarı klasöre çıkartıp masaüstüne atıyoruz

Valorant açık değilken boş bir cmdyi yönetici olarak açıyoruz ve şunları yazıyoruz
'cd C:\Users\egede\Desktop\reflo kek
(sizde nerdeyse orayı yazın)'
'31 UD_DRIVER.sys netvsc.sys .text'

Sonrasında oyuna giriyoruz ve Skype.exe'yi çalıştırıyoruz menü geliyor F1 tuşu ile menüyü getirebilirsiniz.

(Pencereli Tam Ekran modu zorunlu)

Anlamayanlar için yapılış videosu

Videodakileri yaptıktan sonra valorant girip Skype.exe çalıştırın

Merhaba, yapılış kımsındaki 2 şeyi de doğru olarak yaptım, oyunu açtım ve ardından Skype.exe'yi açtım fakat ''waiting for valorant'' yazılı cmd ve altında bir kod yazıyor, Inject edilmiyor. Yardımcı olabilecek var mı?

Merhaba,

Merhaba, yapılış kımsındaki 2 şeyi de doğru olarak yaptım, oyunu açtım ve ardından Skype.exe'yi açtım fakat ''waiting for valorant'' yazılı cmd ve altında bir kod yazıyor, Inject edilmiyor. Yardımcı olabilecek var mı?
zaten loadlanmış hocam oyunu pencereli tam ekran yapın f1 basın

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt