QR Kod İle Instagram Hesabı Bulma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Leopix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Leopix

Master Üye
Evet artık Dm den eskisi kadar hesap düşmüyor. Çünkü insanlar bilmedilkleri linklere tıklamamayı öğrendiler en azından çoğu.
Ama QR kod öyle değil. Şimdi size QR kodun içine link gömebileceğinizi anlatacağım.
Bunu ben Instashell toolundan aldığım linkle yapacağım siz de siteniz varsa sitenizin linkiyle yapabilirsiniz. Şimdi Instashell toolundan linki aldım diyelim.

Örnek link :

Bu kenarda dursun şimdilik. Daha sonra buradaki siteye gidip kaydoluyoruz. linki bu siteden QR koda gömeceğiz. Kaydolduktan sonra

upWxWy.png

Website yazan yere tıklıyoruz. Sizden link isteyecek. Linki yapıştırın. Ardından size QR kodunuzu düzenlemeniz için bir panel açacak.
pYhMjA.png

Burada SCAN ME yazan yere ben #Instagram Store yazdım. Çünkü senaryom şu şekilde

Yüksek takipçili hesabımı ürün satan bir sayfaymış gibi düzenledim. Sahte paylaşımlar falan yaptım. Ve kurbana sizinle reklam anlaşması yapmak istiyorum. Ürünlerimiz çok kaliteli isterseniz bir göz atın gibisinden yazdım. Ve QR kodu paylaşarak bizim Instagram Store daki sayfamıza bu kodu taratarak ulaşabilirsiniz dedim. Benim senaryomu geliştirebilirsiniz ya da sitenizde kullandığınız scripte göre bir senaryo oluşturabilirsiniz.

Peki şimdi bu QR kod hala şüpheli duruyor değil mi. Onu nasıl daha az dikkat çeken bir görünüme kavuşturacağınızı anlatayım. Google'a Instagram logo png yazıp indiriyoruz. Yukarıdaki Fotoğrafta SCAN ME yazısının yanında Logo yazıyor. Onun da yanındaki mavi Upload yazan yere tıklayıp indirdiğimiz Instagram logosunu yüklüyoruz .
Artık QR kodumuzun ortasında Instagram logosu var ve daha iyi görünüyör. Bakınız

tcwXAA.png

Şimdi QR kodumuz hazır indirip yutturmak size kalmış
İyi Forumlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt