Çözüldü python yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mod1nn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mod1nn

Sanchez Sarsılmaz
Master Üye
İletişim
githubdan indirdiğim facebook checkeri açamıyorum dosya uzantısı .py fakat üstüne tıklamama rağmen siyah ekran gelip gidiyor yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa yazarsa iyi olur

cmd ac ornek ismi face.py eger acilmazsa ornek olarak module not found isim dicek indirmek icin pip install modulunismi

requirements.txt var ise pip install -r requirements.txt yaz. eger yoksa hata veren her kutuphane icin pip install kutuphane seklinde kullanabilirsin. ayrica dosya konumunda bir cmd acip py dosyaismi.py yazarak hatalarida gorebilirsin.

python dosyaları o şekilde çalışmaz, py dosyasının bulunduğu klasöre gir ve arama çubuğuna cmd yazıp enterla, gelen cmd ekranına python dosyaadı.py şeklinde gir eğer eksik kütüphane varsa uyarı verecektir zaten pip install kütüphaneismi diye kütüphaneleri de yükleyebilirsin

githubdan indirdiğim facebook checkeri açamıyorum dosya uzantısı .py fakat üstüne tıklamama rağmen siyah ekran gelip gidiyor yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa yazarsa iyi olur
python main.py cmd ekranında çalıştır
requirements.txt dosyası var ise
pip install -r requirements.txt yazıp gereksinimleri indirebilirsin

python dosyaları o şekilde çalışmaz, py dosyasının bulunduğu klasöre gir ve arama çubuğuna cmd yazıp enterla, gelen cmd ekranına python dosyaadı.py şeklinde gir eğer eksik kütüphane varsa uyarı verecektir zaten pip install kütüphaneismi diye kütüphaneleri de yükleyebilirsin
değişik bir hata veriyor <<< böyle semboller fln var

python main.py cmd ekranında çalıştır
requirements.txt dosyası var ise
pip install -r requirements.txt yazıp gereksinimleri indirebilirsin
teşekkürler hemen deniyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt