Python ` Valorant Triggerbot (Undetected)

Hileyi çalıştırdım fakat bazen deaktive oluyor ateş etmiyor çözemedim neden öyle. Vurgu rengi nişangah ayarlarındamı problem var acaba çözemedim

video gitmiş yenisi gelirmi paylaşm için teşekkürler

eğer yardıma ihtiyacı olan veya çalıştıramayan kişiler discord adresimden bana ulaşabilirler
Discord : ceylinsxz

Discord 'dan ulaştım. Kendisine Kurulumda hata aldığımı yardımcı olup olamayacağını sordum. Artık çalışmasının ücretli sürüme geçtiğini ve satın almak istersem 600 'lira gibi bir ücret ile satabileceğimi söyledi.

Benim gibi kurulumda/çalıştırmada hata alanlar discord adresinden boş yere vakit harcayıp yardım istemesinler paralıya dönmüş mevzular.

gjg91sh.png

a4gorbn.png

Son düzenleme:
Discord 'dan ulaştım. Kendisine Kurulumda hata aldığımı yardımcı olup olamayacağını sordum. Artık çalışmasının ücretli sürüme geçtiğini ve satın almak istersem 600 'lira gibi bir ücret ile satabileceğimi söyledi.

Benim gibi kurulumda/çalıştırmada hata alanlar discord adresinden boş yere vakit harcayıp yardım istemesinler paralıya dönmüş mevzular.

gjg91sh.png

a4gorbn.png
colorantı paralı satıyor öz kardesim ya

Video İle Nasıl Çalıştırabileceğinize Bakabilir Ve İnceleyebilirsiniz.

İndirme linki ⬇⬇

pip install numpy
pip install pywin32
pip install opencv-python
pip install mss
pip install Pillow

not : bu python yazılımı bana ait değildir ben kullandım ve memnun kaldım triggerbot arayan cheatglobal kullanıcıları için paylaştığım bir içerik
lütfen bu notu gözardına alarak yorumlarınızı yapınız.:iloveyoubaby:

eğer yardıma ihtiyacı olan veya çalıştıramayan kişiler discord adresimden bana ulaşabilirler

Riot Games Stars GIF by VALORANT

ındırıyım bi yapamazsam yardım isticem aga

Video İle Nasıl Çalıştırabileceğinize Bakabilir Ve İnceleyebilirsiniz.

İndirme linki ⬇⬇

pip install numpy
pip install pywin32
pip install opencv-python
pip install mss
pip install Pillow

not : bu python yazılımı bana ait değildir ben kullandım ve memnun kaldım triggerbot arayan cheatglobal kullanıcıları için paylaştığım bir içerik
lütfen bu notu gözardına alarak yorumlarınızı yapınız.:iloveyoubaby:

Riot Games Stars GIF by VALORANT

bunu kullanacağınıza kendiniz vurun daha iyi aw , birde 2 iq aklıyla millete parayla satmaya çalışıyor satmaya çalıştığınıda nerden pastelemiştir kim bilir

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt