Python unpackme source code çıkartma 0/10

ScripterKid

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Selamlar gayet basit bir proje. Deneme amaçlı kendi obfuscatorumu kodladım. İçinde bulunan özellikler;

Anti Debugger
AntiVM
String & İmport Obfuscation

Amaç: Kodun tamamen tertemiz full source kodunu atmak.

ÖNEMLİ NOT: KODU MAALESEF EXEYE ÇEVİREMEDİM. NASIL YAPACAĞIMI HALLEDEMEDİM PYİNSTALLERDA HATA ALDIM.

Kolay gelsin. Çözdükten sonra bana önerebileceğiniz şeyler var ise yazmayı unutmayın.

İndir:

@112 @Fr0Muu

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
py yi exeye çevirememiş aq 12 yaşındaki kardeşimi oturtsam bilgisyara abi nasıl yapamadın diye bende daşşaj geçerdi

py yi exeye çevirememiş aq 12 yaşındaki kardeşimi oturtsam bilgisyara abi nasıl yapamadın diye bende daşşaj geçerdi
Abi pyinstaller hatası alıyorum kodun obf tarzı farklı olduğu için. exeye çevirmeyi engelliyor.

ne essek adamsin la kodda cok kotu seyler var utanman yokmu :winkwink:

bune mk çözen atsın merak ettim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt