AygıtKocaman
Banned
neyse reverser tagını versene senkısmen![]()
neyse reverser tagını versene senkısmen![]()
Peki unpack yapmak için de mi xdbg gerekiyor veya hangi araçlar kullanılıyorunpack adı üstünde paketinden çıkarmak crackde adı üstünde birşeyi kırmak mesela bir programın key check funcunu patchleyip kırdıysalar o Crâck oluyor.
unpackle vericem bana güvenebilirsinneyse reverser tagını versene sen
x64dbg debug etmek için kullanılıyor unpack için yapılan şeyler o programın packerinin yaptığı şeylerinin tam tersini yapan yazılımlar yapmak.Peki unpack yapmak için de mi xdbg gerekiyor veya hangi araçlar kullanılıyor
unpackleyebiliyorum diyen 2 kişi daha var ama hiç unpacked dosya paylaştıklarını görmedimben bile edemiom nuitkayi kim edebilecek yani benim gibi birisi edemiyorsa kim edebilir python unpacker dişinda tanımam etmem![]()

sen memory dump atıp gptye kod olustur demektne baska bir sey yapamıyon knkben bile edemiom nuitkayi kim edebilecek yani benim gibi birisi edemiyorsa kim edebilir python unpacker dişinda tanımam etmem![]()
La bu gpt nie heryerde söz konusu oluyor logo yapmaktan başka bir işe yaramıyorsen memory dump atıp gptye kod olustur demektne baska bir sey yapamıyon knk
sen memory dump atıp gptye kod olustur demektne baska bir sey yapamıyon knk
Adamsın hocamNormalde hiçbir crackmeye girmem virüs riski alıpta sana güveniyoruz reis deneyelim