Open Source Python Stealer SRC

Ücretli kıyaklarından hangisi var şuan aktif

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

java halinden python haline dönüştürüldü. priv bir stealerin srcsidir. js versiyonunu yarın bırakacğaım maalesefki.

Cookies çekme konusunda sorunu var. sonuçta sizinde düzetlemeniz için bir yer. isteyen istediği gibi kullasın :)

free oldugunu unutmayın ona göre laf edin bu forumda adam akıllı st yok :)

T9SkNVi.png

yJpb4g4.png

F0FrmNw.png
Pyinstaller dosyadı.py böyle buildliyorum dosya dist ten dışarı atınca exeyi çalısmıyor arkadaşa attım l0g düsmedi ama dosyanın içinde açınca düşüyor sorun nedir

anlamadım

uplama knk konuyuu
Knk exe yaparken benim data sana gidiyo nası loluyo bilmiyom sende eşşek olduğun için o kendi yaptığım stealer exe sini açıyon bana da bildirim geliyo sen değilsen özürdilerim bunu exe yaparken başkasına benim bilgim gidiyo kısaca

Knk exe yaparken benim data sana gidiyo nası loluyo bilmiyom sende eşşek olduğun için o kendi yaptığım stealer exe sini açıyon bana da bildirim geliyo sen değilsen özürdilerim bunu exe yaparken başkasına benim bilgim gidiyo kısaca
ne anlatiyon

nerden geliyor o bilgi sana allah allah dual hook var desene uzatmadan bos bos konustun
Teknik bilgim olmadığı için böyle uzun uzun anlattım
Bu stealer hani schreen shot alıyorya bu sourc u artık kendisimi yaptıysa hazırmı bulduysa bilmem exe yaparken gönderiyo işte
sonrab u eşşek açıyo yaptığım exeyi dc dende bana geliyo amk

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt