Python Şifreleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lurexaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lurexaa

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Kırılması zor bir şifreleme yapmak istiyorum ama böyle gelen giden kıramasın ücretli veya ücretsiz kırılması çok zor olan bir Python Şifreleme önerebilir misiniz

Kırılması zor bir şifreleme yapmak istiyorum ama böyle gelen giden kıramasın ücretli veya ücretsiz kırılması çok zor olan bir Python Şifreleme önerebilir misiniz
Şifrelemenin hiç bir önemi yok cheatglobal halkı olarak obfuscator konusunda hep cahil kalacağız öyle public methodlar ile bir obfuscator yapamazsın. Şifreleme çok önemli değil. Kendi methodunu üretmediğin sürece her zaman kırılacaksın.

@Fr0Muu ve @PythonUnpacker bana katılacaktır.

Şifrelemenin hiç bir önemi yok cheatglobal halkı olarak obfuscator konusunda hep cahil kalacağız öyle public methodlar ile bir obfuscator yapamazsın. Şifreleme çok önemli değil. Kendi methodunu üretmediğin sürece her zaman kırılacaksın.

herkes ai bagımlısı oldugu icin kimsede kendi methodunu üretecek yetenek kalmadı. yetenegi kalanlarıda görüyoruz zaten kimse kıramıyor ayda 5 konu açılıyor adamlar hakkında

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

kendim birşeyler yapmaya çalışıp burada kırdırmaya çalışacağım hangisi daha zor olursa onu yapayım öyle bir fikir ürettim hiç yoktan iyi bir fikir deneyip hangisinin etkili olduğunu göreyim bakalım

gerek yok custom packing yap yeter tüm python reverlarları haızr toollar ile yapıyo kimse senin custom packingini unpack etmez edebilir ama ugrasması lazım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt