Python Obfuscator Önerileriniz

kakayiyenfatali

discord : antxchris
Efsane Üye
İletişim
Valorant Checkeri satışa koymadan önce şöyle sağlam bir obfuscate çekmek istiyorum. Free / Premium (paralı işte) fark etmez. Kolay kolay gelen geçen deobf etmese yeter. PyArmor kolay deobf yiyor diyen oldu, base64 marshal fernet tarzı şeyler zaten s1k gibi 5dkda Crâck yiyor, nuitka kodun yapısını bozabiliyor ama gözümde tek iyi durumda olan bu şuanda, pyminifier tarzı şeylerde kolay deobf yiyor.

önerilerinizi bekliyorum

Valorant Checkeri satışa koymadan önce şöyle sağlam bir obfuscate çekmek istiyorum. Free / Premium (paralı işte) fark etmez. Kolay kolay gelen geçen deobf etmese yeter. PyArmor kolay deobf yiyor diyen oldu, base64 marshal fernet tarzı şeyler zaten s1k gibi 5dkda Crâck yiyor, nuitka kodun yapısını bozabiliyor ama gözümde tek iyi durumda olan bu şuanda, pyminifier tarzı şeylerde kolay deobf yiyor.

önerilerinizi bekliyorum
Kendi obfni kodla.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Checker %100 gpt mi

Çözüm

önerilerinizi bekliyorum
buklursan yazsana banada lazım

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Gpt diyen dostlar size benzemem zamaninda yaptigim checkeri fixledim ve eksiklerini giderdim onu satiyoruz sallamaya devam edebilirsiniz ne de olsa agzi olan konusur

Cok kudurdum kanka
yok kanka %5000 gpt :haha:
Aynen kardeşim benim o haha atan ellerine komodo ejderi boşalsın.
gardaşım benim valorant checker yazabiliyorsan kendi obfinide yaz
Kankam benim obfuscate tarzı olaylar hakkında bilgim yok. Checker dediğim şey selenium ama optimize edilmiş içerisinde proxy checker scraper vs. eklenmiş normal yazılmış bir selenium checker koduna göre daha hızlı 1000 satırlık kod sence bu mu zor yoksa Crâck yememesi için developerlerin yapmaya ana koddan daha fazla zaman harcadığı obfuscator mu zor? Bende biliyorum antin kuntin bi tane obfuscator yapmayı.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt