C++ konusunda bilgim yok pek. Nuitka nedir bilmiyorum.kanka nuitka ile C++ yap uğraşma insanalara para verme
Ai ne dostum globale ürün satıyorum kaç senedir ama bu ilk kez olacak korumalı.ai ile kodu iyi kötü şifrlersin ama çok iyi yapmaz
onerim rikapy al 50 60 dolar bandında memory dll ile korunuyor vm gibi bieşy almanı oneririm bu piysada tek sağlam bunlar var birde nuitka fln var nuitka nin enterpise bedava güzel bedava olanda anca ruslar fln çozer ama çozülmesin param güvende olsun diyorsan rikapy al türk malıMerhaba counter Strike 2 için hilem var. Her şeyi hazır fakat Python için loaderda koruma için hangi yöntemler kullanılabilir bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Para harcamak istemiyorum maalesef. Şu anda bir kaç tane şey deneyeceğim sizce nasıl olur böyle?onerim rikapy al 50 60 dolar bandında memory dll ile korunuyor vm gibi bieşy almanı oneririm bu piysada tek sağlam bunlar var birde nuitka fln var nuitka nin enterpise bedava güzel bedava olanda anca ruslar fln çozer ama çozülmesin param güvende olsun diyorsan rikapy al türk malı
bu arada cheatin base:Merhaba counter Strike 2 için hilem var. Her şeyi hazır fakat Python için loaderda koruma için hangi yöntemler kullanılabilir bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Canım hile Python hilesi değil. C++ Kernel bir hile loader Python.bu arada cheatin base:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
C++ için koruma bilgim sıfır.projeni c++ ya geçir pyhtonla uğraşılmaz