- İletişim

Selamlar, forumda "Sharer" rankına ulaşmak için open source paylaşımlarıma devam ediyorum. Ben de hem kendi işimi görecek hem de arayüzüyle göze hitap edecek Koyu temalı, harici (external) bir makro yazdım ve kaynak kodunu tamamen paylaşıyorum.
İsteyen alıp direkt kullanabilir, isteyen de bu GUI altyapısını alıp kendi hilesine veya projesine entegre edebilir.
Özellikler:
Sağ ve Sol Tık Desteği: İkisini aynı anda veya ayrı ayrı aktif edebilirsiniz.
Gelişmiş Tuş Atama (Keybind): Butona sol tıklayıp klavyeden istediğiniz tuşu atayabiliyorsunuz (Örn: Mouse4, F4, X vb.)
Hold / Toggle Modları: En can alıcı kısım burası. Butona sağ tıklayarak modu değiştirebilirsiniz.
Hold: Tuşa basılı tuttuğunuz sürece tıklar, bırakınca durur.
Toggle: Tuşa bir kere basarsınız tıklamaya başlar, bir daha basarsanız durur.
Ayarlanabilir CPS Slider: Menü üzerinden anlık olarak tıklama hızını (1-100 arası) kaydırarak ayarlayabilirsiniz.
Ban Riski Var mı?Proje tamamen "External" (harici) çalışıyor. Oyunun dosyalarına, memorysine (okuma/yazma) kesinlikle müdahale etmez. Sadece Windows üzerinden sanal mouse eventleri yollar. Bu yüzden Vanguard veya diğer anticheat sistemlerinden HWID ban yeme riskiniz sıfıra yakındır. (Tabii ki CPS'i 100 yapıp abartırsanız loglara düşebilirsiniz, mantıklı hızlarda kullanın).
Kullanım ve Kurulum:
Kullanıcılar İçin ->
Direk Exeyi açıp kullanabilir
Geliştiriciler için
Dil olarak Python kullandım. En stabil çalışması için bilgisayarınızda Python 3.10 kurulu olmasını tavsiye ederim.
Kodun çalışması için cmd'yi açıp şu modülleri kurmanız yeterli : pip install customtkinter pynput
Kurduktan sonra .py dosyasını çalıştırın, oyuna girin ve arkada takılsın.
(
Kaynak Kodu:
Şimdilik benden bu kadar, ileride daha sağlam open source projelerle konuyu güncelleyeceğim. İşine yarayanlar e.s yazarsa sevinirim, iyi forumlar!
ai ile geliştirildi teşekkürler gemini
makromu autoclickermı ne işte geminiye sordum macro dedi
İsteyen alıp direkt kullanabilir, isteyen de bu GUI altyapısını alıp kendi hilesine veya projesine entegre edebilir.
Özellikler:
Sağ ve Sol Tık Desteği: İkisini aynı anda veya ayrı ayrı aktif edebilirsiniz.
Gelişmiş Tuş Atama (Keybind): Butona sol tıklayıp klavyeden istediğiniz tuşu atayabiliyorsunuz (Örn: Mouse4, F4, X vb.)
Hold / Toggle Modları: En can alıcı kısım burası. Butona sağ tıklayarak modu değiştirebilirsiniz.
Hold: Tuşa basılı tuttuğunuz sürece tıklar, bırakınca durur.
Toggle: Tuşa bir kere basarsınız tıklamaya başlar, bir daha basarsanız durur.
Ayarlanabilir CPS Slider: Menü üzerinden anlık olarak tıklama hızını (1-100 arası) kaydırarak ayarlayabilirsiniz.
Ban Riski Var mı?Proje tamamen "External" (harici) çalışıyor. Oyunun dosyalarına, memorysine (okuma/yazma) kesinlikle müdahale etmez. Sadece Windows üzerinden sanal mouse eventleri yollar. Bu yüzden Vanguard veya diğer anticheat sistemlerinden HWID ban yeme riskiniz sıfıra yakındır. (Tabii ki CPS'i 100 yapıp abartırsanız loglara düşebilirsiniz, mantıklı hızlarda kullanın).
Kullanım ve Kurulum:
Kullanıcılar İçin ->
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Direk Exeyi açıp kullanabilir
Geliştiriciler için
Dil olarak Python kullandım. En stabil çalışması için bilgisayarınızda Python 3.10 kurulu olmasını tavsiye ederim.
Kodun çalışması için cmd'yi açıp şu modülleri kurmanız yeterli : pip install customtkinter pynput
Kurduktan sonra .py dosyasını çalıştırın, oyuna girin ve arkada takılsın.
(
)Kaynak Kodu:
Şimdilik benden bu kadar, ileride daha sağlam open source projelerle konuyu güncelleyeceğim. İşine yarayanlar e.s yazarsa sevinirim, iyi forumlar!
ai ile geliştirildi teşekkürler gemini
makromu autoclickermı ne işte geminiye sordum macro dedi