Python Logdan Combo Ayirici

ramirezIbb

Master Üye
l0g ayirici =
virüs total =
aciktir kodlamalar virüs veya baska birsey yoktur gizlenen birsey veya

6kvy8lw.png

9ojqoqw.png

l0g ayirici =
virüs total =

6kvy8lw.png

9ojqoqw.png
hello kitty cok tatli olmus la elinesaglik canım KDÖWQLDÇQDQWD

l0g ayirici =
virüs total =

6kvy8lw.png

9ojqoqw.png
bir sorum olcak şimdi bi l0g aldım telegramdan masaüstüne dosyayı ayıklayıp attım l0g ayırıcıya dosya konumunu yapıştırdığımda normalde dosya 1000mb a yakın olmasına rağmen programda çok az miktar kb çıkıyo site ismini girdiğimdede direk atıyor çözemedim nerede hata yapıyorum

bir sorum olcak şimdi bi l0g aldım telegramdan masaüstüne dosyayı ayıklayıp attım l0g ayırıcıya dosya konumunu yapıştırdığımda normalde dosya 1000mb a yakın olmasına rağmen programda çok az miktar kb çıkıyo site ismini girdiğimdede direk atıyor çözemedim nerede hata yapıyorum
ayristirlinca otomatik atar seni eger atmamasini istiyorsan dosyanın oldugu yere sag tikla cmd ac dosya icinde sonra python comboayirici.py yaz

ayristirlinca otomatik atar seni eger atmamasini istiyorsan dosyanın oldugu yere sag tikla cmd ac dosya icinde sonra python comboayirici.py yaz
ben 50 kb dan combolist çıkarabileceğini düşünmüyorum bence sıkıntı dosyayı uygulamaya yüklerken çıkıyor sen nasıl atıyorsun dosyaları uygulamaya anlatabilirmisin rica etsem

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt