Python IMGUI (DearPyGui) Example by kayra1337 for Beginners

@lavexbrky , @VEN0X @akuvvetcanx
bilgi verebilir misiniz

anladım teşekkür ederim kardeşim

bypass bu kadar kolay birşey mi , herkes zor diyordu ben kolay diyordum
Tabi çok kolay, valorantı pencereli modda açıyorsun aynı zamanda task manageri yanda açıyosun. Tam ana menü geldiğinde vgcye sağ tıklayıp durduruyosun bitti. Hepimiz bunu satıyoruz

Tabi çok kolay, valorantı pencereli modda açıyorsun aynı zamanda task manageri yanda açıyosun. Tam ana menü geldiğinde vgcye sağ tıklayıp durduruyosun bitti. Hepimiz bunu satıyoruz
DQWDĞLQWDŞĞQWDQWDQW

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
neden dalga geçtiniz benle , ne kadar kötü bir hareket

Dene bakalım gpt sana bunu yapabiliyor mu :D Dcde yüzüme adam akıllı konuşup burda böyle salak saçma konuşarak da gülünç oluyorsun. Yapma
Evet malesef gpt bunu yapabiliyor, hatta şu tasarım ve düzeni zaten gpt yapıyor. Troll yorumları fazla ciddiye alma çiçeğim.
o öyledir yüz yüze geldinmi abi diye yalvarır chate geldinmi kendini reseller sanıyor zavallı
Keşke yüz yüze gelebilecek cesaretin olsa da yalvartmayı denesen :'D Daha henüz beni yalvartabilecek onu geç karşıma çıkabilecek bir hater görmedim. Boş lafla karın doymaz smm panelin ile twitch bot üye satmaya devam et :'D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Üst Alt