eyupwxd
Gold Üye
- İletişim
bi nevi öyle
kankam sadece gpt kullanmıyorum ozaman sen yapıp paylaş. iyi günler
öyle mi class ismi bile aynı
bi nevi öyle
kankam sadece gpt kullanmıyorum ozaman sen yapıp paylaş. iyi günler
Tuh Ya İfsa Olduk Tuhh Moruk İfsa ettin beni kariyerim biticek Simdi Tuhh
Dostum Zaten Kodu Baştan Aşa Düzeltmesi İçin Gptye Atıyorum Düşün Bakalım Gpt Ne YapıyorTuh Ya İfsa Olduk Tuhh Moruk İfsa ettin beni kariyerim biticek Simdi Tuhh
Kafanı Yorma Cidden Git Eğlenicek Baskasını Bul Kendine. Projelerime Bakmak İstemiyorsan Açtığım Konulara Girmeyebilirsin?Tuh Ya İfsa Olduk Tuhh Moruk İfsa ettin beni kariyerim biticek Simdi Tuhh
Dostum Zaten Kodu Baştan Aşa Düzeltmesi İçin Gptye Atıyorum Düşün Bakalım Gpt Ne Yapıyor
Birde Ek Olarak Şunu Söyleyim Diyelim Tamamen Bunu Gpt Yaptı Senin Zoruna Giden Şey Ne Yada Sana Ne Koyduda Bu Kadar Zoruna Gitmis
çok kuduruyon kendim yazdım demiceksin ozaman burdaki herkes gptye prompt yazmasını biliyorTuh Ya İfsa Olduk Tuhh Moruk İfsa ettin beni kariyerim biticek Simdi Tuhh
Dostum Zaten Kodu Baştan Aşa Düzeltmesi İçin Gptye Atıyorum Düşün Bakalım Gpt Ne Yapıyor
Kafanı Yorma Cidden Git Eğlenicek Baskasını Bul Kendine. Projelerime Bakmak İstemiyorsan Açtığım Konulara Girmeyebilirsin?
Kuduran Sensin Dostum Zaten Kendim yazdım demedim gptye düzenlettirdim Ezikliğin Daniskasısınçok kuduruyon kendim yazdım demiceksin ozaman burdaki herkes gptye prompt yazmasını biliyor
hacı sağ olasın tam su anda lazım oldu kullandım hayatımı kurtardın
Gayet yararlı içerik. Paylaştığın için teşekkürler.
TeşekkürlerKanka mükemmel bir konu almış eline koluna sağlık