Python ig hesap oluşturma doğum tarihi hatası

weasyazad

Gold Üye
Merhabalar, projem python ile instagramda hesap oluşturması için çalışıyor ama ilk baştaki herşeyi yapıyor maildir şifredir falan tamam sonra doğum tarihi seçme yerine geldiğinde söyle bir hata veriyor:

Created TensorFlow Lite XNNPACK delegate for CPU.
Bir hata oluştu: Message:
Stacktrace:
GetHandleVerifier [0x00EF5523+24195]
(No symbol) [0x00E8AA04]
(No symbol) [0x00D82093]
(No symbol) [0x00DC6ED2]
(No symbol) [0x00DC711B]
(No symbol) [0x00E076F2]
(No symbol) [0x00DEAB84]
(No symbol) [0x00E05280]
(No symbol) [0x00DEA8D6]
(No symbol) [0x00DBBA27]
(No symbol) [0x00DBC43D]
GetHandleVerifier [0x011BCE13+2938739]
GetHandleVerifier [0x0120EC69+3274185]
GetHandleVerifier [0x00F809C2+594722]
GetHandleVerifier [0x00F87EDC+624700]
(No symbol) [0x00E937CD]
(No symbol) [0x00E90528]
(No symbol) [0x00E906C5]
(No symbol) [0x00E82CA6]
BaseThreadInitThunk [0x763BFCC9+25]
RtlGetAppContainerNamedObjectPath [0x77C3809E+286]
RtlGetAppContainerNamedObjectPath [0x77C3806E+238]

ne yapmalıyım selenium ile yapıyorum

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
from selenium import webdriver
from selenium.webdriver.chrome.service import Service
from selenium.webdriver.common.by import By
from selenium.webdriver.support.ui import WebDriverWait
from selenium.webdriver.support import expected_conditions as EC
from webdriver_manager.chrome import ChromeDriverManager
import time
import random
import string

def rastgele_kullanici_adi(uzunluk=8):
harfler = string.ascii_lowercase + string.digits
return ''.join(random.choice(harfler) for i in range(uzunluk))

def rastgele_sifre(uzunluk=12):
harfler = string.ascii_letters + string.digits + string.punctuation
return ''.join(random.choice(harfler) for i in range(uzunluk))

def rastgele_email():
return rastgele_kullanici_adi() + "@gmail.com"

driver = webdriver.Chrome(service=Service(ChromeDriverManager().install()))

try:
driver.get("https://www.instagram.com/accounts/emailsignup/")

WebDriverWait(driver, 10).until(EC.presence_of_element_located((By.NAME, 'emailOrPhone')))

email_input = driver.find_element(By.NAME, 'emailOrPhone')
email_input.send_keys(rastgele_email())

full_name_input = driver.find_element(By.NAME, 'fullName')
full_name_input.send_keys("azadaskah")

username_input = driver.find_element(By.NAME, 'username')
username_input.send_keys(rastgele_kullanici_adi())

password_input = driver.find_element(By.NAME, 'password')
password_input.send_keys(rastgele_sifre())

sign_up_button = driver.find_element(By.CSS_SELECTOR, 'button[type="submit"]')
sign_up_button.click()

WebDriverWait(driver, 10).until(EC.presence_of_element_located((By.XPATH, '//button[contains(text(), "Next")]')))

next_button = WebDriverWait(driver, 20).until(
EC.element_to_be_clickable((By.XPATH, '//button[contains(text(), "Next")]'))
)

driver.execute_script("arguments[0].click();", next_button)

except Exception as e:
print("Bir hata oluştu:", e)

finally:
if driver:
driver.quit()
kodu bir arkadaşım yaptı ama o çalıştıramamış o yüzden benim denememi söyledi ben de ilk başta giriyor ilk sayfayı yapıyor sonrasında doğum tarihi kısmında takılıyor kalıyor hiçbirşey yapmıyor

yav ben python allahıyım mı dedim demedim çok temel şekilde birşeyler yapmaya çalışıyorum sen yardım etmek yerine burda gpt bile yapar cart curt e ben yardım istiyorum kimin nasıl yaptığını değil ağzımı toplamakla alakalı bir durum da yok iki defa aynı şeyi söylüyorsun sinirlendim bu kadar
ben az araştır kendin öğrenip bilgilen diyed edim burdan herkes atar sana kod ama sen hiçbirşey öğrenmezsin hazırcı olmayın bukadar bunla alakalı hesap açma botuda hesap takip, like vs gibi özellikleri olan botum var zaten aktif çalışan yaptım yakın zamanda açtığın hesaplar suspend yer hemen proxy kullanman lazım, cookie leri sıfırlaman lazım, user agent değiştirmen lazım ve bazı yollar var suspend geçmek için ekstra onlarıda kullanman lazım

ben az araştır kendin öğrenip bilgilen diyed edim burdan herkes atar sana kod ama sen hiçbirşey öğrenmezsin hazırcı olmayın bukadar
haklısın kusura bakma yaani amacım zaten öğrenmekti ama saat 15.30 dan beri bu konuyu araştırdım nasıl çalıştığını falan öğrendim kodu yaptım tüm hataları düzelttim ufacık şeyde takılı kaldım beynim artık yoruldu düşünemiyorum daha fazla araştırma yapmadan hazır bir şekilde sizlerin vereceğiniz kodları scriptimde kullanmak için açtım ama doğru söylüyorsun öğrenmek için yapmalıydım özür dilerim yaani duygularıma hakim olamadım pek çünkü ciddi anlamda yoruldum bir an önce bitirip bilgisayarı kapatmak istiyorum tekrardan kusura bakma

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
haklısın kusura bakma yaani amacım zaten öğrenmekti ama saat 15.30 dan beri bu konuyu araştırdım nasıl çalıştığını falan öğrendim kodu yaptım tüm hataları düzelttim ufacık şeyde takılı kaldım beynim artık yoruldu düşünemiyorum daha fazla araştırma yapmadan hazır bir şekilde sizlerin vereceğiniz kodları scriptimde kullanmak için açtım ama doğru söylüyorsun öğrenmek için yapmalıydım özür dilerim yaani duygularıma hakim olamadım pek çünkü ciddi anlamda yoruldum bir an önce bitirip bilgisayarı kapatmak istiyorum tekrardan kusura bakma
python böyle bende uğraşmıştım bayağa suspend düşer haberin olsun yinede öğrenmek için yapabilirsin ama sana önerim daha kolay sitelerden başlaman öğrenmeye

python böyle bende uğraşmıştım bayağa suspend düşer haberin olsun yinede öğrenmek için yapabilirsin ama sana önerim daha kolay sitelerden başlaman öğrenmeye
ya zaten kod bana bir arkadaşım tarafından geldi okulda tek yazılımla uğraşan ikimiziz kod bana geldi ama daha siteyi bile açmıyordu herşeyi düzenledim falan burda bi takıldım çocuğa da sordum ne için yapıcaksın diye bu hesapları bot takipçi olarak kullanacakmış dedim orası beni aşar bunu bitireyim sonrasına sen bak falan o yüzden aslında instagramla ilgilendim yoksa çok python kullanmıyorum veya pek bi fikir sahibi değilim

ya zaten kod bana bir arkadaşım tarafından geldi okulda tek yazılımla uğraşan ikimiziz kod bana geldi ama daha siteyi bile açmıyordu herşeyi düzenledim falan burda bi takıldım çocuğa da sordum ne için yapıcaksın diye bu hesapları bot takipçi olarak kullanacakmış dedim orası beni aşar bunu bitireyim sonrasına sen bak falan o yüzden aslında instagramla ilgilendim yoksa çok python kullanmıyorum veya pek bi fikir sahibi değilim
Kanka ben birazdan bakacağım koda ama senin arkadaşın işi yaş gibi gözüküyor.E mail doğrulaması falan lazım çünkü.

Kanka ben birazdan bakacağım koda ama senin arkadaşın işi yaş gibi gözüküyor.E mail doğrulaması falan lazım çünkü.
yo yo sorun yok ben de dedim ona o iş bizi de seni de aşar diye vallaha ne kadar doğrudur bilmiyorum ama instagramda oluşturulan mail ile mail oluşturup kodu alıp yazıcakmış falan filan pek anlamadım ben bunu yapıp çıkacam orasını nasıl yapıyorsa yapsın yaani de bunu yapsam iyi olacak çünkü o kadar vakit harcadım boşa gitmesini istemem

Created TensorFlow Lite XNNPACK delegate for CPU.
Bir hata oluştu: Message:
pip install --upgrade tensorflow ??

knk cım dediğim gibi daha sembol almayı bilmiyorsun selenium ile kodluyorum diyosun burda ağzımı bozmak istemiyorum fakat dediğim gibi yt den eğitim bakıp ardından onu seçtirip içine örnek 1980 gönderebilirsin kardeşim bu çok zor bişey değil gpt bile yapar dediğim gibi araştırabilirsin açıklamak istediğim bu sana. Buradan laf sallamakla iş yapamazsın ağzını topla öyle gel kardeşim
sen baya bilgili bi abiye benziyorsun

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt