Python icin FUD obfuscator arıyorum

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kankam biliyorum ztn unpack atılabilecegini ben zaten turk vurmuyorum kanka normalde stealer'a para oduyordum kendim gelistirdim ben yabancı vuruyorum yabancı adam gelip buraya konumu acıcak isi gucu yok

bi atarmısın bana linkini deniyim
burayı buldumda bi idnirme gerekmiyor diye biliyorum cmd den komutlarla yapılıyo yt de vieolar vardır

Herkese merhabalar,

Bir süredir Python obfuscator’ümüzü geliştiriyoruz; öncesinde ise sadece .NET obfuscator’ü RikaDotNet üzerinde çalışıyorduk. RikaPy'i satış amaçlı olarak bu forumda da paylaşmak istedim.

🔗 Linkler/İletişim adresleri:
~ YouTube Tanıtımı ~

Kişisel iletişim adresleri:
Discord adresim: fromu
Telegram adresim: Fr0Mu

💸 Fiyat:
$59/Yıl - Tüm güncellemeler dahil ve öncelikli destek ile birlikte

💷 Ödeme Yöntemi:
- Cryptocurrency (BTC, LTC, ETH, USDT vb.)

✨ Özellikler
  • Code Encryption – Kodun şifreli halde saklar ve statik olarak görüntülenmesini tamamen engeller, analizi zorlaştırır.
  • Anti Debug (Dahili Özellik) – Kodun debug araçlarıyla incelenmesini zorlaştırır, hataları veya davranışı yakalamayı engeller.
  • Memory Protection (Dahili Özellik) – Kodun ve verilerin bellekte güvenli şekilde saklanmasını sağlar.

• Expiration Date – Programın belirli bir tarihten sonra çalışmasını durdurur.
  • String Encryption – Koddaki savunmasız string'leri korur.
  • Import Protection – Koddaki importları perdeler, içeriği daha belirsiz hale getirir.

🖥️Desteklenen Sürümler

Python 3.8 - 3.15

Sadece Windows'ta çalışır, PyInstaller desteği mevcuttur.

image.png

image.png

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ürün kakalamaya + pyarmor falan atıyolar dostum kendin yazmaktan başla fernet işini görür

1.25 Forumumuzda RAT (Remote Access Trojan), stealer ve benzeri FUD (tespit edilemeyen) zararlı yazılımların satışı, paylaşımı, dağıtımı türünde ki faaliyetler kesinlikle yasaktır.

Bu tür yazılımlar; kullanıcı güvenliğini doğrudan tehdit eden, kötüye kullanıma son derece açık ve ciddi hukuki sonuçlar doğurabilecek içeriklerdir. Topluluğumuzun güvenliğini ve itibarını korumak adına bu tür içeriklere karşı net bir duruş sergilemek zorundayız

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt