tonla atuh var keyauth içinde var düzgün bakarsan anlarsın PASTE ai ile yapmıyorsanpython kodum var key sistemi yapmak istiyorumda python için auth keyauth sistemi yok sanırsam bunu nasıl c# gibi birseye cevirip auth sistemi kurabilirmiyim
keyauth kullanmak istemiyorum nasıl auth yapabilirim var mı bildigin konutonla atuh var keyauth içinde var düzgün bakarsan anlarsın PASTE ai ile yapmıyorsan
hazır konu bilmiyorum elle yapacaksan auth site tabanlı yapman daha sağlam olur bilmiyorsan çok lazımsa dc den yazabilirsin uyguna yaparım haricinde hazır bilmyiorumkeyauth kullanmak istemiyorum nasıl auth yapabilirim var mı bildigin konu
tmm vds aldım yaptım sagolun yinede anticrack için hash bakıyor full farklı bir öneriniz var mıhazır konu bilmiyorum elle yapacaksan auth site tabanlı yapman daha sağlam olur bilmiyorsan çok lazımsa dc den yazabilirsin uyguna yaparım haricinde hazır bilmyiorum
birde discord botu tabanlı yaptım site açma bilgim yok apili birsey yapmaya calıstım is görüyortmm vds aldım yaptım sagolun yinede anticrack için hash bakıyor full farklı bir öneriniz var mı
authu site tabanlı yapması kısmen kendisi için yapmış olduğu büyük bir hata olur onun yerine tcp auth yapabilir sertifika ile şifreletir webden kat kat daha güvenli ve özelleştirilebilir olurhazır konu bilmiyorum elle yapacaksan auth site tabanlı yapman daha sağlam olur bilmiyorsan çok lazımsa dc den yazabilirsin uyguna yaparım haricinde hazır bilmyiorum
kral api kurdum discord botu ile yönetilebilen birşey yaptım fakat bunu nasıl anticrack yapabilirim vmprotect nasıl kullanabilriim python projesi nuitka ile derlemeyi düsünüyorumauthu site tabanlı yapması kısmen kendisi için yapmış olduğu büyük bir hata olur onun yerine tcp auth yapabilir sertifika ile şifreletir webden kat kat daha güvenli ve özelleştirilebilir olur