Python el algılama programı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan luxina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

luxina

Master Üye
İletişim
Pythonla basit seviye el algılama komudu var ekranda iki elim çıktığında ekranıma yazı gelmesini istiyorum fakat olmuyor gpt den de yardım aldım oda beceremedi yardım edebilecek biri varmıdır acaba

Detaylı bir şekilde nasıl çalışacağını anlatır mısın?

GPT yapamıyor değildir sen prompt veremiyorsundur

Pythonla basit seviye el algılama komudu var ekranda iki elim çıktığında ekranıma yazı gelmesini istiyorum fakat olmuyor gpt den de yardım aldım oda beceremedi yardım edebilecek biri varmıdır acaba

Detaylı bir şekilde nasıl çalışacağını anlatır mısın?
ya mesela şimdi kod iki elimi algılamada parmaklarıma kadar hiç bir sıkıntı yok şimdi ilk elim ekrandayken ikinci elimi ekrana gösterdiğimde ekrana yada herhangi bir yere 2. el algılandı tarzı bir yazı yazmasını istiyorum

Deneyip yaz tekrar
olmuyor

GPT yapamıyor değildir sen prompt veremiyorsundur
olabilir

ya mesela şimdi kod iki elimi algılamada parmaklarıma kadar hiç bir sıkıntı yok şimdi ilk elim ekrandayken ikinci elimi ekrana gösterdiğimde ekrana yada herhangi bir yere 2. el algılandı tarzı bir yazı yazmasını istiyorum

olmuyor

olabilir
GPT'ye yaptırıyorum bekle.

Dene bakim.

Dene bakim.
çalışmıyor bence kamerada sıkıntı var yada şöye yazılımı çalıştırdığıma kamera açılırken küçük pencere açılıyor açılan pencereyi tam ekran yapınca ekranın yarısından fazlasi gri sol üst köşede kamera küçük kalıyor bunla alakalı olabilirmi

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt