evet tabikide import ettim, hata bu ModuleNotFoundError: No module named 'discord_slash'hata kodunu yollayabilir misin hocam bide kodda import ettin değil mi package i
@tree.command(name ="test", description="test", guild=discord.Object(id = sunucu idni yaz yoksa 3-4 saat komutların discorda entegre olmasını beklersin))
async def say(interaction: discord.Interaction):
await interaction.response.send_message("test")
önce bu "pip uninstall discord-py-slash-command" sonrada bu "pip install discord-py-slash-command==3.0.3" bunları deneyerek bi bakevet tabikide import ettim, hata bu ModuleNotFoundError: No module named 'discord_slash'
olmadıönce bu "pip uninstall discord-py-slash-command" sonrada bu "pip install discord-py-slash-command==3.0.3" bunları deneyerek bi bak
deniyorumimport discord
from discord import app_commands
from discord.interactions import Interaction
from discord.ui import Button, View, Modal, TextInput
al bu importları kullan discord_slash eski diye biliyorum, kendi kodumdan çekip attım
Python:@tree.command(name ="test", description="test", guild=discord.Object(id = sunucu idni yaz yoksa 3-4 saat komutların discorda entegre olmasını beklersin)) async def say(interaction: discord.Interaction): await interaction.response.send_message("test")
al buda örnek
teşekkür ederim sorunumu çözdü konu kapanabilirimport discord
from discord import app_commands
from discord.interactions import Interaction
from discord.ui import Button, View, Modal, TextInput
al bu importları kullan discord_slash eski diye biliyorum, kendi kodumdan çekip attım
Python:@tree.command(name ="test", description="test", guild=discord.Object(id = sunucu idni yaz yoksa 3-4 saat komutların discorda entegre olmasını beklersin)) async def say(interaction: discord.Interaction): await interaction.response.send_message("test")
al buda örnek
yardımcı olabilirim dostbeyler
discord_slash package pcde kurulu fakat kodda algılamıyor nasıl çözerim
node js gibi yazılımlarda daha stabil çalışıyor dostum onerim node 20 lts sürümünde v14 olarak çalıştırman daha stabil olcaktır pythondan sorunlar çıkabilirmbeyler
discord_slash package pcde kurulu fakat kodda algılamıyor nasıl çözerim
gerek kalmadı halletimyardımcı olabilirim dost