hepsini çözdük be hocam kalmadı kiforumda arat onları crackle

hocam cozumlere bakmadan yapsın arkadasdahepsini çözdük be hocam kalmadı ki![]()
dogru hocam amkhocam cozumlere bakmadan yapsın arkadasda
yeter artık la sal bizede valla senin yüzünden Crâck atamıyorum ögretsene banada yeniyimhepsini çözdük be hocam kalmadı ki![]()
bu adamın unpack mandogru hocam amk
herkez herkeze bilgi verseydi hiç kmise kendine aptal diyemezdi kendini ypaay zeka bile olsa geliştir on yargılı olma onerim python ztn çok basit bi dil her yonden eleman var kırılmasi basit çok obf var bence reasearch ederek yapay zekalar ile nasil çozüldeklerinin mantiğini anlayip sende deneyebilirisn herkez anasinin karnında oğrenmiyo sonuçtayeter artık la sal bizede valla senin yüzünden Crâck atamıyorum ögretsene banada yeniyim
suan kendi exelerimi unpack etmeye calısıyorum pyinstxtractor kullanıyorum dogrumu gidiyomherkez herkeze bilgi verseydi hiç kmise kendine aptal diyemezdi kendini ypaay zeka bile olsa geliştir on yargılı olma onerim python ztn çok basit bi dil her yonden eleman var kırılmasi basit çok obf var bence reasearch ederek yapay zekalar ile nasil çozüldeklerinin mantiğini anlayip sende deneyebilirisn herkez anasinin karnında oğrenmiyo sonuçta
çok haklısın herkes herşeyi çok zor sanıyor oysaki bir yerden başlasa önü geliyor zaten yavaş yavaş kendim için konuşucak olursam artık python kırmaktan ciddi anlamda sıkıldım çünkü eskiden bana çözülmesi için önce yapısını çözmem gereken cidden değişik korumalar vs. custom şeyler atarlardı artık 10 byte programı 100mb yapılmış aynı şifreleme yöntemiyle 1000 kere şifrelenmiş sadece ve sadece zamanım gitsin diye programlar yolluyolar bu yuzden hizmetimi sonlandırıp ücretli mantığa geçtim artık ücretli yazılımlar üzerinde pentest şeklinde yasal olarak işlem yapıp paramı alıyorum hem böylece onlar kazanıyor benimde cebim doluyorherkez herkeze bilgi verseydi hiç kmise kendine aptal diyemezdi kendini ypaay zeka bile olsa geliştir on yargılı olma onerim python ztn çok basit bi dil her yonden eleman var kırılmasi basit çok obf var bence reasearch ederek yapay zekalar ile nasil çozüldeklerinin mantiğini anlayip sende deneyebilirisn herkez anasinin karnında oğrenmiyo sonuçta