Python CrâckMe! 10 x promo code!

20 adet birbirinin tekrarı olan obf'u minik bir otomasyon dosyasıyla geçtikten sonra (
x9Yqf74IQGOOS1PsW0BkUQ.png
) pyobfuscateye ulaştım
pyobfuscate'yi geçen büyük ihtimal direk source kod'a ulaşabilir buraya kadar geldim, pyobfuscate maalesef bilmiyorum :(
şuanki hali:
konu sahibine mesajım: key.txt'deki anahtar yanlış & koruma aslında basit bilen birinin max 3 dakikasını alacaktır, sadece kanser edilmeye yapılmış bir koruma gibi düşünebiliriz
( .n'deki mesajını beğendim :) )
Kanka key txtdeki dosya normal anahtarın sha256 ile şifrelenmiş hali,öyle dalgasına yaptım hiçbirşey yapamazsın zaten onla.

Python:
# Sabit lisans anahtarı
LICENSE_KEY = "12345-ABCDE-67890-FGHIJ"

# Lisans anahtarı kontrol fonksiyonu
def check_license(key: str) -> bool:
    return key == LICENSE_KEY

# Kullanıcıdan lisans anahtarını isteme
user_key = input("Lisans anahtarını girin: ")

# Lisans doğrulama
if check_license(user_key):
    print("Lisans doğrulandı! Programı kullanabilirsiniz.")
else:
    print("Geçersiz lisans anahtarı. Program kullanılamaz.")
Tebrik ediyorum dostum.Acaba nasıl yaptığını anlatırmısın? İnsanlarda bilgilensin. ( 10 x promo code dmden iletiyorum)

CrâckMe bu, yapmak zorunda değilsin? Kendini geliştirmek isteyenlere bir test.

Kankam sadece kodu dönüştürmüşsün, sana önerim kodun içinede güvenlik önlemi ekle, antidebug gibi ya da ne bileyim bu kodu cracklemeye yarayan bir kod varsa bsod attır vb kodun içine de kendini koruyacak kodlar ekle.
kanka ilk basit seviyemizdi bu zaten.

16:30da beni bekle :perfect:
Sende çözmeyi dene.Gene atacağım py CrâckMe eğlence çıksın :D

Python:
# Sabit lisans anahtarı
LICENSE_KEY = "12345-ABCDE-67890-FGHIJ"

# Lisans anahtarı kontrol fonksiyonu
def check_license(key: str) -> bool:
    return key == LICENSE_KEY

# Kullanıcıdan lisans anahtarını isteme
user_key = input("Lisans anahtarını girin: ")

# Lisans doğrulama
if check_license(user_key):
    print("Lisans doğrulandı! Programı kullanabilirsiniz.")
else:
    print("Geçersiz lisans anahtarı. Program kullanılamaz.")
eline sağlık

Kanka key txtdeki dosya normal anahtarın sha256 ile şifrelenmiş hali,öyle dalgasına yaptım hiçbirşey yapamazsın zaten onla.

Tebrik ediyorum dostum.Acaba nasıl yaptığını anlatırmısın? İnsanlarda bilgilensin. ( 10 x promo code dmden iletiyorum)
Ödül için yapmadım, teşekkürler. Pyobfuscate sonrası tüm exec fonksiyonlarını print ile değiştirerek yapılabiliyor.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
dc gec yardım edeyım dedım alıntı bıle yapmadın.bi pyarmor dosyası yapıp CrâckMe acta patliyim
yok kral görmedim mesajı pardon ama olay şu pyarmor ile koda obf attıktan sonra çalıştırmayı deniyorum çalışıyor obfli fakat py olan kod fakat exeye dönüştürünce pyinstaller ile olmuyor reash'e sordum yaparkenki tüm aşamaları o py 3.10 kullandı bende kullandım aynı kodu dosyayı aynı modüller aynı pyinstaller sürümü fakat olmadı :)

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
yok kral görmedim mesajı pardon ama olay şu pyarmor ile koda obf attıktan sonra çalıştırmayı deniyorum çalışıyor obfli fakat py olan kod fakat exeye dönüştürünce pyinstaller ile olmuyor reash'e sordum yaparkenki tüm aşamaları o py 3.10 kullandı bende kullandım aynı kodu dosyayı aynı modüller aynı pyinstaller sürümü fakat olmadı :)
dc kuzisewiti

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt