ryxme
Efsane Üye
Kanka key txtdeki dosya normal anahtarın sha256 ile şifrelenmiş hali,öyle dalgasına yaptım hiçbirşey yapamazsın zaten onla.20 adet birbirinin tekrarı olan obf'u minik bir otomasyon dosyasıyla geçtikten sonra () pyobfuscateye ulaştım
pyobfuscate'yi geçen büyük ihtimal direk source kod'a ulaşabilir buraya kadar geldim, pyobfuscate maalesef bilmiyorum
şuanki hali:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
konu sahibine mesajım: key.txt'deki anahtar yanlış & koruma aslında basit bilen birinin max 3 dakikasını alacaktır, sadece kanser edilmeye yapılmış bir koruma gibi düşünebiliriz
( .n'deki mesajını beğendim )
Tebrik ediyorum dostum.Acaba nasıl yaptığını anlatırmısın? İnsanlarda bilgilensin. ( 10 x promo code dmden iletiyorum)Python:# Sabit lisans anahtarı LICENSE_KEY = "12345-ABCDE-67890-FGHIJ" # Lisans anahtarı kontrol fonksiyonu def check_license(key: str) -> bool: return key == LICENSE_KEY # Kullanıcıdan lisans anahtarını isteme user_key = input("Lisans anahtarını girin: ") # Lisans doğrulama if check_license(user_key): print("Lisans doğrulandı! Programı kullanabilirsiniz.") else: print("Geçersiz lisans anahtarı. Program kullanılamaz.")
kanka ilk basit seviyemizdi bu zaten.CrâckMe bu, yapmak zorunda değilsin? Kendini geliştirmek isteyenlere bir test.
Kankam sadece kodu dönüştürmüşsün, sana önerim kodun içinede güvenlik önlemi ekle, antidebug gibi ya da ne bileyim bu kodu cracklemeye yarayan bir kod varsa bsod attır vb kodun içine de kendini koruyacak kodlar ekle.
Sende çözmeyi dene.Gene atacağım py CrâckMe eğlence çıksın16:30da beni bekle