Python CrâckMe! 10 x promo code!

ryxme

Efsane Üye
Merhaba forum sakinleri eğlence olsun diye bir python CrâckMe ile karşınızdayım!
Kodun sourcesini çıkartan ilk arkadaşa 10 x promo code gönderilecektir!
Önceliğimiz source çıkartmaktır!
Herkese başarılar dilerim... kodu incelerken başa dikkat edin,belki 30 saniyenizi bile almaz ve 10 x promo kodun sahibi olursunuz.. :D

bilgilendirme!!: obfden dolayı ne rar ne de dosya virüs totala atılıyor herhangi bir kötü yazılım olmadığına dair kesinlikle kefil oluyorum, tüm kod benimdir yetkililere kodun orjinal halini vesaire herşeyini gösterebilirim.İyi forumlar...

Gına geldi bunlardan dediğini yaptım ne geçti eline basit bir programla neden uğraşayım

eeee sonra ne olacak elime ne geçecek?

eeee sonra ne olacak elime ne geçecek?
Selam dostum öncelikle bu bir Crâck isteği değil crackmedir.İnsanlar crackmede kendilerini test ederler,ayrıca eğer crackleyebilirsen 10 x discord nitro promo kodu hediye hediyorum.Ayrıca okadar çok uğraşmamama rağmen senin bu kodu kırabileceğine inanmıyorum iyi günler dilerim.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
16:30da beni bekle :perfect:

20 adet birbirinin tekrarı olan obf'u minik bir otomasyon dosyasıyla geçtikten sonra (
x9Yqf74IQGOOS1PsW0BkUQ.png
) pyobfuscateye ulaştım
pyobfuscate'yi geçen büyük ihtimal direk source kod'a ulaşabilir buraya kadar geldim, pyobfuscate maalesef bilmiyorum :(
şuanki hali:
konu sahibine mesajım: key.txt'deki anahtar yanlış & koruma aslında basit bilen birinin max 3 dakikasını alacaktır, sadece kanser edilmeye yapılmış bir koruma gibi düşünebiliriz
( .n'deki mesajını beğendim :) )

Python:
# Sabit lisans anahtarı
LICENSE_KEY = "12345-ABCDE-67890-FGHIJ"

# Lisans anahtarı kontrol fonksiyonu
def check_license(key: str) -> bool:
    return key == LICENSE_KEY

# Kullanıcıdan lisans anahtarını isteme
user_key = input("Lisans anahtarını girin: ")

# Lisans doğrulama
if check_license(user_key):
    print("Lisans doğrulandı! Programı kullanabilirsiniz.")
else:
    print("Geçersiz lisans anahtarı. Program kullanılamaz.")

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Gına geldi bunlardan dediğini yaptım ne geçti eline basit bir programla neden uğraşayım
CrâckMe bu, yapmak zorunda değilsin? Kendini geliştirmek isteyenlere bir test.

Kankam sadece kodu dönüştürmüşsün, sana önerim kodun içinede güvenlik önlemi ekle, antidebug gibi ya da ne bileyim bu kodu cracklemeye yarayan bir kod varsa bsod attır vb kodun içine de kendini koruyacak kodlar ekle.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt