👑 Python Browser Stealer/Extractor

open src yazısını eklemeyi unutmuşum thx

Python ile Gelişmiş Browser Extractor
stealercı gardascanlarıma gelsin

Selamlar, stealerı olan pek çok kişinin tarayıcılarda eksik kaldığını gördüm. Bende bu kişiler için tamamen open source bir browser extractor hazırladım.
Tespit ettiğiniz hataları veya güncelleme önerilerinizi benimle paylaşmanızı rica ediyorum.

Umarım işinize yarar. Eğer kullanışlı bulduysanız lütfen konuyu beğenmeyi unutmayın.

Browser Extractor Nedir?
Bu kod, pek çok yaygın tarayıcıdan aşağıdaki bilgileri çekmek ve output.zip olarak yazdırmak için yapılmıştır, kendiniz düzenleyip kullanabilirsiniz.

Neleri çekiyor?:
  • 🍪 Cookieler - v10 ve v20 App-Bound Encryption dahil
  • 🔑 Kayıtlı Şifreler
  • 🕒 Gezinme Geçmişi
  • ⬇️ İndirme Geçmişi
  • 📝 Otomatik Doldurma Verileri
  • 💳 Kredi Kartı Bilgileri
  • 🎫 Tokenlar (Discord vb. değil)
  • 🏦 IBANlar

Şifre: cheatglobal<3eron4u

Bu projeyi geliştirirken test edecek kimse bulamadığım için sadece kendi bilgisayarımda deneyebildim. Eğer sorun yaşarsanız bildirin.
e.s.

Python ile Gelişmiş Browser Extractor
stealercı gardascanlarıma gelsin

Selamlar, stealerı olan pek çok kişinin tarayıcılarda eksik kaldığını gördüm. Bende bu kişiler için tamamen open source bir browser extractor hazırladım.
Tespit ettiğiniz hataları veya güncelleme önerilerinizi benimle paylaşmanızı rica ediyorum.

Umarım işinize yarar. Eğer kullanışlı bulduysanız lütfen konuyu beğenmeyi unutmayın.

Browser Extractor Nedir?
Bu kod, pek çok yaygın tarayıcıdan aşağıdaki bilgileri çekmek ve output.zip olarak yazdırmak için yapılmıştır, kendiniz düzenleyip kullanabilirsiniz.

Neleri çekiyor?:
  • 🍪 Cookieler - v10 ve v20 App-Bound Encryption dahil
  • 🔑 Kayıtlı Şifreler
  • 🕒 Gezinme Geçmişi
  • ⬇️ İndirme Geçmişi
  • 📝 Otomatik Doldurma Verileri
  • 💳 Kredi Kartı Bilgileri
  • 🎫 Tokenlar (Discord vb. değil)
  • 🏦 IBANlar

Şifre: cheatglobal<3eron4u

Bu projeyi geliştirirken test edecek kimse bulamadığım için sadece kendi bilgisayarımda deneyebildim. Eğer sorun yaşarsanız bildirin.
hangi tarayıcıları kapsıyor

vivaldi varmı diye merak ettiydimde koymussun yabancılar kullanıyor full ek olarakdan kaç profil destekliyor
profil sınırsız galiba. ayrıca vivaldide üşendiğim için passwordu denemedim galiba bi kontrol edeyim

- Vivaldi şifre çekme eklendi.

Yeniden indirmeniz gerekmekte

opera ve opera gx şifre çekmiyor hemen fixliyorum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt