👑 Python Browser Stealer/Extractor

eron4u

Banned
İletişim
Python ile Gelişmiş Browser Extractor
stealercı gardascanlarıma gelsin

Selamlar, stealerı olan pek çok kişinin tarayıcılarda eksik kaldığını gördüm. Bende bu kişiler için tamamen open source bir browser extractor hazırladım.
Bu kodu kendi stealerınıza entegre ederek kullanabilirsiniz.

Umarım işinize yarar. Eğer kullanışlı bulduysanız lütfen konuyu beğenmeyi unutmayın.

Browser Extractor Nedir?
Bu kod, pek çok yaygın tarayıcıdan aşağıdaki bilgileri çekmek ve output.zip olarak yazdırmak için yapılmıştır, kendiniz düzenleyip kullanabilirsiniz.

Neleri çekiyor?:
  • 🍪 Cookieler - v10 ve v20 App-Bound Encryption dahil
  • 🔑 Kayıtlı Şifreler
  • 🕒 Gezinme Geçmişi
  • ⬇️ İndirme Geçmişi
  • 📝 Otomatik Doldurma Verileri
  • 💳 Kredi Kartı Bilgileri
  • 🎫 Tokenlar (Discord vb. değil)
  • 🏦 IBANlar

Şifre: cheatglobal<3eron4u

Bu projeyi geliştirirken test edecek kimse bulamadığım için sadece kendi bilgisayarımda deneyebildim. Eğer sorun yaşarsanız bildirin.
pip install "PythonForWindows>=1.0.0" "pycryptodome>=3.19.0" "psutil>=5.9.0"

Son düzenleme:
bi

Selamlar, stealerı olan pek çok kişinin tarayıcılarda eksik kaldığını gördüm. Bende bu kişiler için tamamen open source bir browser extractor hazırladım.
Tespit ettiğiniz hataları veya güncelleme önerilerinizi benimle paylaşmanızı rica ediyorum.

Umarım işinize yarar. Eğer kullanışlı bulduysanız lütfen konuyu beğenmeyi unutmayın.

Browser Extractor Nedir?
Bu kod, pek çok yaygın tarayıcıdan aşağıdaki bilgileri çekmek ve output.zip olarak yazdırmak için yapılmıştır, kendiniz düzenleyip kullanabilirsiniz.

Neleri çekiyor?:
  • 🔑 Kayıtlı Şifreler
  • 🕒 Gezinme Geçmişi
  • ⬇️ İndirme Geçmişi
  • 🏦 IBANlar

adamm nasıl kulanılıyo neleri deigştirmem gerek yardım edermsiin hocam ya hiç bilgim yok

Tespit ettiğiniz hataları veya güncelleme önerilerinizi benimle paylaşmanızı rica ediyorum.

Browser Extractor Nedir?

Neleri çekiyor?:
  • 🔑 Kayıtlı Şifreler
  • 🕒 Gezinme Geçmişi
  • ⬇️ İndirme Geçmişi
  • 🏦 IBANlar

e.s

adamm nasıl kulanılıyo neleri deigştirmem gerek yardım edermsiin hocam ya hiç bilgim yok
yapay zekadan yardım alarabilirsin, bu kodu çalıştırdığın zaman bilgilerin hiç bir yere gitmez, sadece kodun olduğu klasöre output.zip olarak kaydedilir

buarada bunu yaparken test edecek kimseyi bulamadığım için sadece kendi bilgisayarımda çalıştırdım. sizden sonuçları bekliyorum, hata varsa hızlıca fixleyeyim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt