Python basit unpackme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan de3rfa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

de3rfa

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
2 aydir falan bu tarz seylerle ugrasiyorum. Kendimi test etmek istedim, kendine güvenen varsa kodun tam halini atsin.
Not: Cok guvenmiyorum. Zorluk 5 falan

Python:
import os import sys class _QqQ: def __init__(self): self._QqQ__iii = [ 122, 63, 197, 158, 66, 177, 141, 102, 46, 145, 84, 243, 168, 107, 210, 57] self._QqQ__xxx = self._QqQ__iii[::2] self._QqQ__yyy = self._QqQ__iii[1::2] def _QqQ__ooo(self, ppp): qqq = [] for rrr, sss in enumerate(ppp): ttt = (self._QqQ__xxx[rrr % len(self._QqQ__xxx)] ^ self._QqQ__yyy[rrr % len(self._QqQ__yyy)]) & 255 uuu = (ord(sss) ^ ttt) & 255 qqq.append(chr(uuu)) return ''.join(qqq) def vvv(self, www): xxx = __import__('base64').b64encode(www.encode()).decode() yyy = self._QqQ__ooo(xxx) return yyy def encrypted_display(self): msg = 'Zorluk: 7' return self.vvv(msg) def zzz(self): aaa = __import__('hashlib').sha256(b'verify').hexdigest() return aaa[:8] class _RrR: def __init__(self): self._sss = _QqQ() self._ttt = [] def _uuu(self): self._ttt.append(1) vvv = self._sss.zzz() www = self._xxx() return www def _xxx(self): yyy = [] yyy.append('========================================') yyy.append('mrb') yyy.append('========================================') yyy.append('') yyy.append(self._sss.encrypted_display()) yyy.append('') yyy.append('========================================') return '\n'.join(yyy) def _main(): Unsupported opcode: JUMP_IF_NOT_EXC_MATCH (210) _obj = _RrR() # WARNING: Decompyle incomplete if __name__ == '__main__': _main() return None

Şifrelenmiş metin: "Zorluk: 7"
Eline sağlık kodu tam düzeltemedim

Sadece pyinstalleri extract edip, pylingual ile pyc to py yaparsanız herşey ortaya çıkar orjinal kod üzerinde de

Pyinstaller + Base64 + XOR kullanılmış fazla bir şey yok;

Altta base64 ve Xor tablosu bulunmakta;

hpvspq8.png

Sadece pyinstalleri extract edip, pylingual ile pyc to py yaparsanız herşey ortaya çıkar orjinal kod üzerinde de

hpvspq8.png
pylingual bende hata verdiği için pycdc.exe kullandım onunda çıktısı attığım gibi, chatgptye attığımda kodu düzeltti ama bire bir aynısı olmadığı için çözüm sayılmaz bence

pylingual bende hata verdiği için pycdc.exe kullandım onunda çıktısı attığım gibi, chatgptye attığımda kodu düzeltti ama bire bir aynısı olmadığı için çözüm sayılmaz bence
Attığın kodu orjinale çevirmekte bir şey yok XOR+BASE64 .....

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

hpvspq8.png
Beklediğim şey buydu eline sağlık.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt