aynen öyle ne var peki konuda belirtmek istermisin?gülesim geldi böyle bi konuya suç mu?
aynen öyle ne var peki konuda belirtmek istermisin?gülesim geldi böyle bi konuya suç mu?
valla bilmiyorum forumda auto clicker paylasman komigime gitti herkesde olan bir sey zatenaynen öyle ne var peki konuda belirtmek istermisin?
ben paylaşsam bunada uc dersin
aynen kanka paste bi tane kanıt versene satış yapamadan firmanı kapadın.Karı, ne ezik ne vasıfsızsın qweqweq. uc deki colorbotu pasteleyip satan ucube hilenle devam
valla bilmiyorum forumda auto clicker paylasman komigime gitti herkesde olan bir sey zaten
bunu kullanın, buna para verin bana teşekkür edin vb bişey demedim sadece bi kaç özellikli normal bir ac paylaştım?kanka auto clickeri gotumuze mi sokcaz ayiptir soylemesi
aynen öyle çünkü clin gel birleşelim dedi bende başta birleştim sonra çevirmenliğe kabul edilince işlerden dolayı hile yapmıyorum-satmıyorum?aynen kanka paste bi tane kanıt versene satış yapamadan firmanı kapadın.
evet kanka nerde kanıtın göster bakalım her önüne gelen hileyede paste deme SADASDSADSaynen öyle çünkü clin gel birleşelim dedi bende başta birleştim sonra çevirmenliğe kabul edilince işlerden dolayı hile yapmıyorum-satmıyorum?
2dk cg ye girdim senin colorbot konusunu atsana bievet kanka nerde kanıtın göster bakalım her önüne gelen hileyede paste deme SADASDSADS