Open Source Pvp External Farmbot ( Open Source )

kanjo123

Bronz Üye
Merhaba,

bugün kendini geliştirmeye çalışan ve bu işe merak saran kullanıcılar için ufak bir farmbot projesi paylaşmak istiyorum. Projemiz 14 adet ofsetten oluşmakta olup yalnızca farmbot kullanımı sunmaktadır. İçerisinde basit bir HTML arayüz bulunmaktadır. Bu arayüz üzerinden ofsetlerinizi güncelleyip kullanabilirsiniz

Proje bana aittir sormak istediklerinizi yorum altında belirtebilirsiniz iyi çalışmalar.

source:

vt:

Artık source code'a ihtiyacımız yok, çünkü onu içeren yüzlerce konu zaten var. Bugün ihtiyacımız olan şey ise eğitimler ve açıklamalardır.

Merhaba,

bugün kendini geliştirmeye çalışan ve bu işe merak saran kullanıcılar için ufak bir farmbot projesi paylaşmak istiyorum. Projemiz 14 adet ofsetten oluşmakta olup yalnızca farmbot kullanımı sunmaktadır. İçerisinde basit bir HTML arayüz bulunmaktadır. Bu arayüz üzerinden ofsetlerinizi güncelleyip kullanabilirsiniz

Proje bana aittir sormak istediklerinizi yorum altında belirtebilirsiniz iyi çalışmalar.

source:

vt:
Örnek görsel ve ya video yüklesen güzel olur

bunu size bizzat göstermem emin olun hiçbir işinize yaramaz metın2 pvp dünyası birden fazla oyun birden fazla anticheat içeriyor
eğer eğitim isteyen birisi projeyi inirir adreslere bakar hangi adres ne işe yarıyor bunu öğrenir
3-5 farklı farmbot yapma stili var herkesin kendi stili var anlayacagınız yüzlerce adres var bunları arayarak merak ederek bulmanız en iyi eğitim olur 8 Ay öncesine kadar bende senin gibi forumlara girip sağa sola bakıyordum şuan istediğimi yapabilicek seviyeye geldim bu attıgım sadece basıt bir demo hangi adresin ne işe yaradıgını nasıl calıstıgı ogrenırsenız istediğinizi yapabilicek seviyeye gelirsiniz

Örnek görsel ve ya video yüklesen güzel olur

Merhaba,

source:

vt:
e.s

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt