proceed to pupsta.xyz (unsafe) tusuna bas girer
yapılmıyor iste yetkililerin onay vermesi lazim yetkililer kendisi satıyorum yapacakmenüyü ekle kardeşim bide trusted almışsın inceleniyor neden yapıyorsun direk satıyorum yap
bilip bilmeden konuşma kardeşim trustedlar direk satıyorum yapabiliyorproceed to pupsta.xyz (unsafe) tusuna bas girer
yapılmıyor iste yetkililerin onay vermesi lazim yetkililer kendisi satıyorum yapacak
Hayır dostum öyle birşey yok, Trustededlere bi ayrımcılık yapılmıyor Herkes onay yaptırması lazım.bilip bilmeden konuşma kardeşim trustedlar direk satıyorum yapabiliyor
kanka zaten discord üzerinde menü var eklemeyi unutmuşum ?menüyü ekle kardeşim bide trusted almışsın inceleniyor neden yapıyorsun direk satıyorum yap
discord gelebilirsin 50 adet guvenılır satışımız varbu adam güvenlimi lan ona göre alacam
benim forumumu bana öğretme kardeşim git bir konu açmayı dene sadece satış konusunda inceleniyoru satıyoruma çekebiliyorsunHayır dostum öyle birşey yok, Trustededlere bi ayrımcılık yapılmıyor Herkes onay yaptırması lazım.