PubgMobil Android Premium Config V2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba Cheat Global Ailesi

Bugün sizlere, mobil android platformlarda sıkça kullanılan config sunacağım.

:ozellik:

İPHONE GÖRÜNÜM

90 FPS AKICI

%50 SEKMEME YARDIMCI

BULLET TRACKING

MAGIC BULLET

AİM ASSİST

AUTO HEADSHOT

:calis:

Android : Working
İos : Not Working

Rootlu ve Rootsuz Android cihazlarında
çalışmaktadır.

:resim:

:yazı:

Evett en basitt kısmına geliyoruzz...

1) Normal pubgyi indirme kaldırma derdi yok relax olunn
2) Google play den Zarchiver ı indiriniz
3) Linke gidip arşivi indirip buraya çıkar seçeneğiyle çıkarın dosyayı.
4) içindeki Files dosyasını kopyala yap
5) Android / Data / com.tencent.ig / Files
6) Files kısmına geldikten sonra YAPIŞTIR.

Bu kadar basit sonrasında oyunun keyfine bakın arkadaşlar.

NOT: Tamamen güvenli resimlerde de gördüğünüz üzere bol skinli main hesapta kullanılmıştır.
Gönül rahatlığıyla main hesaplarda kullanabilirsiniz.

DİPNOT: No recoil ve White body yoktur çünkü 1.7 de bu özelliklere ban atmaktadır oyun.
O yüzden özellikler de recoili yarıda tuttum white body eklemedim ve diğer özellikleri çeşitlendirdim.

:indir:

Full undetectedd

ŞİFRE 31

Diyer kullandımız config silimmi işe yaramıyan bişey ztn ban riskinden dolayı onu yüklemiştim ?
ss de göründüğü gibi bol skinli hesapta kullanılmıştır demişsin, sslerde hile açtığını belirten hiç bir şey yok normal hesaplardan ss almışsın, o hesapta kullandığını nerden bilelim
filesin içinemi kopyalicaz yoksa filese gelmizdemi oraya kopyaicaz ?

Son düzenleme:
eminmisin bence seninde bilgin pek yok bullet track adamın yanına sıksan bile adama gider istersen sana daha kaliteli bullet track mod menü veriyim kullan
Hahahaha ne kadar komiksiniz arkadaşlar. Magic bullet oluyor o olay he bilmiyorsan gidip bullet track modunu biraz dizayn edip oyna kendin 😉

• Beğen
Tepkiler: N3d
oynamadığın oyuna yorum yapma diye bir şey mi var ? :D
Bilgi yanlışın şu, "resimlerde" gözüktüğü gibi skinli hesapta kullanılmıştır diyip skinli hesap resmi olması fakat hile kullandığının kanıtı olmaması
Bu kafayla sen oo hoo oo :D
Tamam arkadaşım haklısın ve lütfen sus da diğer arkadaşlarımız oynayıp değerlendirsin lütfen 🙏🏻👍🏻

• Beğen
Diyer kullandımız config silimmi işe yaramıyan bişey ztn ban riskinden dolayı onu yüklemiştim ?

filesin içinemi kopyalicaz yoksa filese gelmizdemi oraya kopyaicaz ?
Eskine ait herşeyi tamamen silin o eski sürümde kaldı yenisinde sadece orjinal pubg ye denilen talimatları uygulayınız başka birşey yok 🙂

• Beğen
Hahahaha ne kadar komiksiniz arkadaşlar. Magic bullet oluyor o olay he bilmiyorsan gidip bullet track modunu biraz dizayn edip oyna kendin 😉
eminmisin magic bullet nereye sıkarsan sık adama gider bullet track adam önünde olduğu sürece gider attığın config kardeşim configde magic çöp bullet track die birşey yok mermi izi mermi izi die yazılır saçmalama istersen dc gel erkan vereyim bullet neymiş öğren

eminmisin magic bullet nereye sıkarsan sık adama gider bullet track adam önünde olduğu sürece gider attığın config kardeşim configde magic çöp bullet track die birşey yok mermi izi mermi izi die yazılır saçmalama istersen dc gel erkan vereyim bullet neymiş öğren
Birşey bilmeden konuşuyorsunuz sonra lafı yiyorsunuz oturuyorsunuz. Arkadaşım magic bullet adama gider hani ismi bile var " sihirli mermi " diye ya bullet track ise mermi takip etme mermiyi görebiliyorsun bilmeden yorum yapıyorsun

Birşey bilmeden konuşuyorsunuz sonra lafı yiyorsunuz oturuyorsunuz. Arkadaşım magic bullet adama gider hani ismi bile var " sihirli mermi " diye ya bullet track ise mermi takip etme mermiyi görebiliyorsun bilmeden yorum yapıyorsun
kardeşim gel dc ekran vereyim bullet neymiş gör ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt