atasxlp65
Bronz Üye
hocam merhaba aynı sorun bende de var 1 ay satın almayı bekledim ne zaman sayın almaya bassam stokta yok diyordu geçen gün stok yenilendi bi hevesle indirdim dosyayı ne kadar anti koruyucu varsa kapattım çalıştırdım ekrana bir şey gelmiyor görev yöneticinden bakıyorum arka planda çalışıyor ama ekrana bir şey gelmiyor oyun lobisinde tüm tuşları deniyorum aynı şekil bir işe yaramıyor yan pc den bile indirip denedim tekrar aynı sorun bu durumu yaşayan bir tek sen değilsin bir çok kişi de aynı durum var bazılarının ki çalışıyor hatta hile ekrana geliyor ama pubg yazısına tıklanmıyor sonrasında hile kendini kapatıyorhileyi az önce aldım ama sitedeki file indirdim pubg bakımda diyor cg den denedim açılıyor acces key giriyom hiç bir şey çıkmıyor aşağıda çalışıyor ama sadece çalışıyor sonra oyuna giriyom f1 basıyom hiç bir şey yok ne yani 3 dolar boşuna mı gitti hocam? esp fresh hack aldım hazırda olandan yani güncelleme vardıda neden hilelerin üzerinde yazmıyordu hocam bir tek vıp hack güncelleniyor diğer hile de çalışıyor yazıyor aktif kullanımda demek yani ne olacak?