Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilgili siteden 1 aylık pubg hilesi satın aldım.fakat satın aldıktan sonra verilen uygulama ile giriyorum.Giriş yaptıktan sonra waiting for start game ekranından sonra oyuna giriş yaptığımda f1 ve diğer tuş fonksiyonlarına basınca hiçbir ekran gelmiyor. Aynı şekilde CG loader ile giriş yapmayı denediğimde CG loader kendini kapatıp giriş yaptıktan sonra da tamamen atıyor. Lütfen bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ? kafayı yemek üzereyim.

hile çalışmıyor arkadaşlar 1 aylık satın aldım fakat 2 gündür uğraşmama rağmen windows sürümünden herşeye kadar yaptım fakat yok yani çalışmıyor. Sorunla ilgili kişiler muhattap olmuyor. boşuna gitti param yazık

pubg hack buy, pubg hile satın al, pubg steam cheat, pubg steam esp, pubg steam hack, pubg steam hile, pubg steam no recoil, pubg steam radar hack, pubg steam wallhack, pubg undetected
f02f15abe69c29ad27886cd255f69af1.jpeg
A24dD54.png

ESP STATUS : 12.03.2023 UNDETECTED & SAFE
PAK MOD STATUS : 24.02.2023 UPDATING

CheatGlobal Loader Download [CLICK]

ESP : PUBG Steam WallHack [UI Page]
ESP :

PAK : PUBG Steam Pak Mod [UI Page]
PAK :

PUBG Steam VIP Hack Pak Mod
PUBG Pak Mod Features
No Recoil
No Shake
Magic Bullet
WallHack
Low Graphics
No Floor
Under BOard
Magic Pan
Mosaic Map
Color Lootbox
Color Player
Clear Weather
No Smoke
Fast Loot
Vehicle Color
TPP in FPP
No Grass
Sound Hack
Remove Stone
Remove Tree
ESP Melee
Bright Buildings

:Türkçe: PUBG Pak Mod Nasıl Kullanılır?
1. İlk olarak steam açın ve PUBG sağ tıklayıp özelliklere basın.
2. Yerel dosyalar'ı seçin ve oradan Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulaya basın.
3. Doğrulama bittikten sonra cheatglobal loaderi buradan indirin.
4. Rar şifresine cheatglobal yazıp masaüstüne çıkarın ve yönetici olarak açın.
5. PUBG Steam VIP Pak Mod sayfasına yani bu sayfaya gelip "HİLEYİ ÇALIŞTIR" butonuna basın.
6. Hile indirildikten ve açıldıktan sonra satın aldığınızda size verilen anahtar kodunu girin.
7. Giriş başarılı olduktan sonra gözat butonuna tıklayın ve PUBG dizinini seçin.
8. Örnek pubg dizini; D:\Program Files (x86)\Oyunlar\Steam\steamapps\common\PUBG
9. PUBG Dizinini seçtikten sonra hile menüsünden istediğiniz özellikleri seçin.
10. Daha sonra hileyi başlat butonuna basın ve oyun açılana kadar bekleyin.
11. Oyun açıldıktan 1 ila 2 dakika sonra bypass sesi gelecektir. Bypass sesi gelirse tamamdır.
12. Artık herşey tamam, hilenin keyfini çıkarabilirsiniz. Oyununuzu oynayabilirsiniz.

:İngilizce: How to Use PUBG Pak Mod?
1. First, open steam and right click on PUBG and press properties.
2. Select Local files and from there click Verify integrity of game files.
3. Download cheatglobal loader from here after verification is finished.
4. Type cheatglobal in the rar password, extract it to the desktop and open it as an administrator.
5. Come to the PUBG Steam VIP Pak Mod page, that is, this page and press the "RUN CHEAT" button.
6. After the cheat is downloaded and opened, enter the key code that was given to you when you purchased it.
7. After the login is successful, click the browse button and select the PUBG directory.
8. Example pubg directory; D:\Program Files (x86)\Games\Steam\steamapps\common\PUBG
9. After selecting the PUBG Directory, select the features you want from the cheat menu.
10. Then press the start cheat button and wait until the game opens.
11. Bypass sesi oyun başladıktan 1-2 dakika sonra duyulacaktır. Bypass sesi gelirse sorun yok.
12. Artık her şey yolunda, hilenin keyfini çıkarabilirsiniz. Oyununuzu oynayabilirsiniz.
[/BİR ŞEYİN ÖNCEDEN REKLAMI]

PUBG Steam ESP ve WallHack
PUBG ESP Mod Özellikleri
ESP Kutusu
Hat ESP
ESP Koordinatörü
Silah ESP'si
hedef robotu
Glow Hack
Anti Ekran Görüntüsü
Radar Hack'i
WallHack

:Türkçe:PUBG Steam ESP & WallHack Nasıl Kullanılır?
1.
Önce cheatglobal loader'i buradan indirin ve masaüstüne çıkarın.
2. Rar şifresine cheatglobal yazıp çıkardıktan sonra yönetici olarak çalıştırın.
3. Daha sonra bu sayfadan hileyi açıp size verilen Private Access Key'i girin ve LOGIN'e basın.
4. Hile açıldıktan sonra size verilen username;password hileye yazıp giriş yapın.
5. Giriş yaptıktan sonra "Open Game & Waiting Game" uyarısını göreceksiniz. PUBG oyununu başlatın.
6. PUBG Başlattıktan sonra lobby ekranına gelince açılacaktır.
7. Lobby geldiğinizde F1'e basınca hile menüsü otomatik olarak açılacaktır.
8. Hile menüsünü F1 tuşu ile kapatıp açabilir ve ayarlarınızı yapabilirsiniz.

:İngilizce: PUBG Steam ESP & WallHack Nasıl Kullanılır?
1. Öncelikle buradan cheatglobal loader'ı indirin ve masaüstüne çıkarın.
2. Rar şifresine cheatglobal yazın ve çıkarttıktan sonra yönetici olarak çalıştırın.
3. Daha sonra bu sayfadan hileyi açın, size verilen Özel Erişim Anahtarını girin ve GİRİŞ'e basın.
4. Hile açıldıktan sonra size verilen kullanıcı adı ;şifreyi yazıp giriş yapınız.
5. Giriş yaptıktan sonra karşınıza "Oyun Aç & Oyun Bekliyor" uyarısı gelecek. PUBG oyununa başlayın.
6. PUBG başladıktan sonra lobi ekranına geldiğinizde açılan hile menüsü.
7. Lobiye geldiğinizde F1'e basın, hile menüsü otomatik olarak açılacaktır.
8. Hile menüsünü F1 tuşu ile kapatıp açabilir ve ayarlarınızı yapabilirsiniz.

:Türkçe:CheatGlobal Loader Hile Nasıl Açılır?
[MEDYA=youtube]47fXu9Ym3qU[/MEDYA]

:İngilizce:CheatGlobal Loader Hilesi Nasıl Açılır?
Nekadar fiyatı

Hileyi satın aldım lakin eror dns1 diyor ve hile açılmıyor lütfen aldığım yerin dcsine ticket actım bakan yok lütfen bu hatayı nasıl gidere biliceğimi söylermisiniz ki dns de kullanmıyorum

düzenleme: format da attım windows 10 21h2 kurdum gene aynı hata not internettenmi acaba diye telefonun internetini bağladım pc ye gene aynı hatayı aldım

Son düzenleme:
Hileyi satın aldım lakin eror dns1 diyor ve hile açılmıyor lütfen aldığım yerin dcsine ticket actım bakan yok lütfen bu hatayı nasıl gidere biliceğimi söylermisiniz ki dns de kullanmıyorum

düzenleme: format da attım windows 10 21h2 kurdum gene aynı hata not internettenmi acaba diye telefonun internetini bağladım pc ye gene aynı hatayı aldım
aynı hatayı bende alıyorum maalesef bende format attım ama hala çalışmıyor. CGLoaderdan deniyorum orada da direk kapanıyor login kısmına tıkladıktan sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt