benkimim32
Efsane Üye
pubgda 1 günlük ban yedim hesabınız yüksek riskle işaretlendi fln fln ban yermiyim yarına
yok 10 yıl yermiyim yarınakanka valla bida açarsan yersin galiba
![]()
Espyle belli etmeden oynadıysan birşey olmaz ama eskiden ban yediğin hesaplarla aynı ip ve hwid yi kullanıyorsan daha detaylı bir inceleme yapıyorlar.pubgda 1 günlük ban yedim hesabınız yüksek riskle işaretlendi fln fln ban yermiyim yarına
yon da aimbot baya beli etim 250 metreden düz sıkıyudum oda full hsEspyle belli etmeden oynadıysan birşey olmaz ama eskiden ban yediğin hesaplarla aynı ip ve hwid yi kullanıyorsan daha detaylı bir inceleme yapıyorlar.
yok yok ya eskiden hesabı incelemeye alırlardı tek ranksız tekli oynuyudun o bumu10 yıl yeme riskin %1 o 1 lik şansdada bp Dt olup offline ban atarsa , onun dışında yemezsin
dt deilde asırı beli etim yine yermiyim10 yıl yeme riskin %1 o 1 lik şansdada bp Dt olup offline ban atarsa , onun dışında yemezsin
ASLAN ABİM MOD OLMUŞEspyle belli etmeden oynadıysan birşey olmaz ama eskiden ban yediğin hesaplarla aynı ip ve hwid yi kullanıyorsan daha detaylı bir inceleme yapıyorlar.