PAROSS
Uzman Üye
bende ordayim ne kufurunden bahsediyorsunsunucunuza girdim seslide küfür dolu böyle bir ortamda hile almam ne kadar mantıklı bilmiyorum
bende ordayim ne kufurunden bahsediyorsunsunucunuza girdim seslide küfür dolu böyle bir ortamda hile almam ne kadar mantıklı bilmiyorum
Bildirdiğiniz için teşekkürler eklendiPubg Mobile'de oynanış videosu var mı acaba?
Kendi kararınız hocam ortam değil kişilik önemlidir ve hile olan bir ortamda ne kadar saygı çerçevesinde olunmasını bekliyorsunuz Allah için ÇÖQÇDWQWÇDAQWDsunucunuza girdim seslide küfür dolu böyle bir ortamda hile almam ne kadar mantıklı bilmiyorum
Sonun da birisi beni anladı elemanlar sırf hilemizi alsınlar diye yan hesap açıyorlar .d Dostum pardon da böyle yaparak kimse almaz CG üyeleri salak değil mkSen discordda yetkili değil misin zaten veya rolü olan biri 0 Hesaplar açıp yorum yapmak hilenizin kaliteli olduğunu göstermekten çok komik duruma düşürüyor bence :S
Ben birşey yapmıyorum kardeşim adamlar kendileri yazıyor boş boş yorumlar yapıp burayı doldurmayın lütfenSonun da birisi beni anladı elemanlar sırf hilemizi alsınlar diye yan hesap açıyorlar .d Dostum pardon da böyle yaparak kimse almaz CG üyeleri salak değil mk
Onlar başka bypass kullanıyorlar hocamGüzel bir hileye benziyor ama seslide bugün birisi banlandigini söyledi legit oynadığı halde shadowda
Duyar kasma dostum piyasadaki sıralı hilelerden birisi boş yorumlar yapıyorsunuz nasıl bir CG kullancısınız siz ya anca küçük düşürecek birşeyler arayın boş insanlarsınız gerçektenHiç bir işe yaramaz ALMAYIN