Pubg Mobile | Venom X Hack & Carnage Bypass Emulator Detection Gameloop And Skin Hack

Pubg Mobile'de oynanış videosu var mı acaba?
Bildirdiğiniz için teşekkürler eklendi
sunucunuza girdim seslide küfür dolu böyle bir ortamda hile almam ne kadar mantıklı bilmiyorum
Kendi kararınız hocam ortam değil kişilik önemlidir ve hile olan bir ortamda ne kadar saygı çerçevesinde olunmasını bekliyorsunuz Allah için ÇÖQÇDWQWÇDAQWD

Sen discordda yetkili değil misin zaten veya rolü olan biri :D 0 Hesaplar açıp yorum yapmak hilenizin kaliteli olduğunu göstermekten çok komik duruma düşürüyor bence :S
Sonun da birisi beni anladı :D elemanlar sırf hilemizi alsınlar diye yan hesap açıyorlar .d Dostum pardon da böyle yaparak kimse almaz CG üyeleri salak değil mk

Sonun da birisi beni anladı :D elemanlar sırf hilemizi alsınlar diye yan hesap açıyorlar .d Dostum pardon da böyle yaparak kimse almaz CG üyeleri salak değil mk
Ben birşey yapmıyorum kardeşim adamlar kendileri yazıyor boş boş yorumlar yapıp burayı doldurmayın lütfen

Güzel bir hileye benziyor ama seslide bugün birisi banlandigini söyledi legit oynadığı halde shadowda

Hiç bir işe yaramaz ALMAYIN
Duyar kasma dostum piyasadaki sıralı hilelerden birisi boş yorumlar yapıyorsunuz nasıl bir CG kullancısınız siz ya anca küçük düşürecek birşeyler arayın boş insanlarsınız gerçekten

iyi satışlar ileri zamanlarda alabilirim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt