botiket
Efsane Üye
keyin 2 günü var yeni hileler buldukça paylaşıcam dostumkey kaç günlük hocam?
keyin 2 günü var yeni hileler buldukça paylaşıcam dostumkey kaç günlük hocam?
reis bypassız sadece sekmeme açsak ban yer miyiz ?dostum eğer bypass bulabilirsen 8 maçı geçtim eğer çok uğraşırsan sıralamaya bile girersin fakat mecbur olarak pubg hilelerin yanında eğer ben rank kasmak istiyorum diyorsan bypass satın alıcaksın veya bulucaksın olay bypassta bitiyor
hilede sekmeme bulunmuyor fakat esp ile belli etmeden bir maçta en fazla 10 kill aldığınız zaman ban yemezsiniz diye düşünüyorumreis bypassız sadece sekmeme açsak ban yer miyiz ?
reis sekmeme olmadan olmaz ya neyse e.shilede sekmeme bulunmuyor fakat esp ile belli etmeden bir maçta en fazla 10 kill aldığınız zaman ban yemezsiniz diye düşünüyorum
Şu anda 29 eldeyim hala banlanmadım GaripSon durum nedir
link atarmısınHile sadece oyunun son sürümü olan 1.7 versiyonun da çalışmaktadır.Gameloop emülatöründe test edilmiştir.Smartgaga'da çalışma olasılığı yüksek deneyip konunun altına yazarsanız konuya ekleme yaparım.Şuan da araştırıyorum.Bypass bulduğum zaman onu da konunun altına eklerim.(Bypass olmadan oynamanızı tavsiye etmem.Bypass ile hilenin safe modunu kullanarak yüksek ranklara çıkabilirsiniz.)
Not:Hileyi oyun tam ekranken çalıştırmayın.Hile açıldıktan sonra tam ekran olarak oynayabilirsiniz.(SADECE EMÜLATÖR)
Status:Undetected
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
KEY:
SONIC-FREE_njop_JoYXa8huoweR4y6n1WTnaPaBsl0P2P1utijrpEoW
Hangi özellikleri kullanıyorsun?Şu anda 29 eldeyim hala banlanmadım Garip
can u share rn ? cos key already expired. thkssKey has 2 days, I will share as I find new tricks, my friend.