- İletişim
var abartarak oynarsan atıyor banıBAN yeme riski ne main hesabımda oynıcamda risk varmı
var abartarak oynarsan atıyor banıBAN yeme riski ne main hesabımda oynıcamda risk varmı
Hocam x32 gameloop hatası veriyor sebepKullanabilirsiniz.
SAFE oyuna ama ban yersın elbete eglence için oyuna girim fatiye kasamazsın zatenBAN VARMI
bende devamlı hata verıyor oynu acıp aktıf edınce ok yzmıyor pc banned yazıor hile acmıyor kac sefer yenıledım olmuyor bı yarcdımcı olunfarklı bir hileyi kulanıyorum şuan da oynuyorum zaten ama eminim buda iyidir elinize sağlık
pc banned mı yazıyor pc ban mı yedın acaba önceden hiç pc de ban yedın mı pubg onceden cıhaz ban atıyordu belkı onu yemiş olabılırsınbende devamlı hata verıyor oynu acıp aktıf edınce ok yzmıyor pc banned yazıor hile acmıyor kac sefer yenıledım olmuyor bı yarcdımcı olun
evtHala güncelmi?
çeviri mi anlamadımda . Adımları yanlış yapmışınbende devamlı hata verıyor oynu acıp aktıf edınce ok yzmıyor pc banned yazıor hile acmıyor kac sefer yenıledım olmuyor bı yarcdımcı olun
32bit indir tarayıcıya otomatik atıp indiriyo zaten denetim masasında x64 gameloopu sil indirdiği sürümü kurHocam x32 gameloop hatası veriyor sebep
İyi oyunlar dilerim bol bol kullanın hocam cansinizyemin ediyorum hangi hileyi kullanacağımı şaşırdım foruma hayırlı olsun bunuda kullanıcam