Pubg mobile lite ta emulatörde hile yok yada 1 2 tane var ben bilmiyorum mobilde oynarsan tabiki vmos ile desi esp yapabilirsinPubg mobile lite memu sürümü için hile arıyorum ban riski az olan hile varsa atabilirmisiniz
kanka esp lazım değil amacım hileyle adam vurmak felan değil eğlenmek speed hilesi felan lazımPubg mobile lite ta emulatörde hile yok yada 1 2 tane var ben bilmiyorum mobilde oynarsan tabiki vmos ile desi esp yapabilirsin
tamam işte mobilde hile yapmak daha kolay olmasına rağmen mobilde bile gameguardianla zar zor speed hack yapılıyor oda 2 dkde banlanıyorkanka esp lazım değil amacım hileyle adam vurmak felan değil eğlenmek speed hilesi felan lazım
Yapabilirsin Ama 0.22.0 diyorlar 0.21.0 çıkabiliyor o yüzden yani fazla bulunmaz şuan sürümlük ama çıkarsa kullanırsın youtubedaPubg mobile lite memu sürümü için hile arıyorum ban riski az olan hile varsa atabilirmisiniz
Hayır Var mobildeki hileler pc dede oluyor Memu zaten telefondaki uygulamaları kullanmak için kurulmuş o yüzden yani oda mobil sayıldığı için Hile çalışır ama 0.22.0 bulması zor 0.21.0 çıkıyor hepPubg mobile lite ta emulatörde hile yok yada 1 2 tane var ben bilmiyorum mobilde oynarsan tabiki vmos ile desi esp yapabilirsin
Ben Buldum noroot açtım ama yine direk ban yedim Yani 0.22.0 sürümlü ama direk ban yiyo speedi falan var Ama ban atmasaydı şuan hala hileyle oynuyordumDostum lite biraz zor ya bulamassın bende çok aradım bulamadım
kardeşim emülatöre özel hilelerle oluyor bilgin olmadan konuşmaHayır Var mobildeki hileler pc dede oluyor Memu zaten telefondaki uygulamaları kullanmak için kurulmuş o yüzden yani oda mobil sayıldığı için Hile çalışır ama 0.22.0 bulması zor 0.21.0 çıkıyor hep
kanka bildiğin varsa atabilirmisinkardeşim emülatöre özel hilelerle oluyor bilgin olmadan konuşma
kanka yok işte daha deminden beri neyi anlatıyorum benkanka bildiğin varsa atabilirmisin